Parazit filminin yıldızı Park So-dam'dan hayranlarına kahreden haber

Oscar ödüllü 'Parazit' filminde Kim Ki-jung karakterini canlandıran 30 yaşındaki Güney Koreli aktris Park So-dam'ın tiroid kanserine yakalandığı ortaya çıktı.

92. Oscar Ödülleri'nde ilk kez İngilizce olmayan bir yapım olarak En İyi Film, En İyi Yönetmen (Bong Joon Ho), En İyi Uluslararası Film ve En İyi Orijinal Senaryo ödülünü alarak Oscar tarihine geçen 'Parazit' (Parasite) filminin oyuncularından Park So-dam kansere yakalandı. Yaptırdığı check-up sonucu tiroid kanseri olduğunu öğrenen oyuncunun tedavisinin başladığı belirtildi.

 Parazit filminin yıldızı Park So-dam'dan hayranlarına kahreden haber

NTV'de yer alan habere göre; Kanser teşhisi konmadan önce yeni filmi "Special Delivery"nin tanıtım çalışmaları için hazırlanan Park’ın planlarının değiştirmek zorunda kaldığı belirtildi.

Sanatçının menajerlik ajansından yapılan açıklamada, “Park So Dam tedavisine odaklanacak ve sağlığına kavuşacak. Tedavisi elimizden geleni yapacağız” ifadeleri kullanıldı.

Parazit filminin yıldızı Park So-dam'dan hayranlarına kahreden haber ile ilgili etiketler parazit Kim Ki-jung Park So-dam Tiroid kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.