Parasını çaldı, koronavirüs bulaştırmaya çalıştı, ölümle tehdit ediyor!

Adana'da oto galerici İbrahim Ünverdi'nin verdiği 215 bin TL ile kayıplara karışan ve koronavirüs hastasından aldığı tükürüğü içeceğine karıştırmaya çalıştığını tespit ettiği personeli Ramazan Ç.'den, "Seni virüsle öldüremedim ama kafana sıkacağım" diye tehdit mesajları almaya başladığını ileri sürdü. Ünverdi, Ramazan Ç.'den şikayetçi olurken, savcılıktan da kendisi hakkında koruma kararı verildi.

Adana'da oto galericilik işiyle uğraşan İbrahim Ünverdi’nin, eylül ayında otomobil satışından elde ettiği 215 bin TL'yi şirkete götürmesi için verdiği çalışanı Ramazan Ç., parayla birlikte kayıplara karıştı. Birkaç gün sonra Ünverdi'nin ulaştığı Ramazan Ç., 215 bin TL'yi borcu olduğu tefeciye verdiğini ileri sürüp telefonu kapattı. Başka bir personelinden, Ramazan Ç.'nin bir koronavirüs hastasından tükürük aldığını ve içeceğine koymaya çalıştığını öğrenip dehşete kapılan Ünverdi, "Ben hayatımda böyle bir öldürme tekniği görmedim" diye konuştu.

Parasını çaldı, koronavirüs bulaştırmaya çalıştı, ölümle tehdit ediyor!

Olayın medyaya aktarılmasından sonra Ramazan Ç.’nin daha çok öfkelendiğini ileri süren Ünverdi, tehdit mesajları almaya başladığını ifade etti. Bunun üzerine soluğu Adana Adliyesi’nde alan Ünverdi, Ramazan Ç. hakkında ‘öldürmeye teşebbüs’ ve ‘tehdit’ suçlarından şikayetçi oldu.

'SENİ VİRÜSLE ÖLDÜREMEDİM AMA KAFANA SIKACAĞIM'

Savcılığın koruma talebi istediğini belirten İbrahim Ünverdi, Ramazan Ç.’nin olayın medyaya aktarılmasıyla birlikte daha çok üstüne geldiğini söyleyerek, "Bana, 'Seni virüsle öldüremedim. Kafana sıkacağım' şeklinde tehdit mesajları atıyor. Keşke beni virüsle öldürmeye kalkışacağına, bu dediğini yerine getirseydi. Annem ve babamın kronik hastalığı var. Beni korona hastası yapmaya çalıştığında aileme, etrafımdakilere bulaştırabilirdim. Kafama sıksa, sadece ben ölürdüm. Bu kadar şeytanlık düşünmeye ne gerek var. Durmadan beni öldüreceğini belirttiği tehdit mesajları atıyor. Çok şükür koruma verdiler ve Ramazan Ç.’yi de arıyorlar. Eminim ki açtığım davadan da emsal bir karar çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

'TÜRKİYE GENELİNDE BÖYLE BİR DAVA SÖZ KONUSU DEĞİL'

Ramazan Ç. hakkında gerekli başvuruların yapıldığını söyleyen Ünverdi’nin avukatı Semih Nazik ise "Müvekkilim ve ailesi endişe içerisinde. Bu davadan emsal bir karar çıkmasını bekliyoruz. Bu zamana kadar ülke genelinde böyle bir dava söz konusu olmadı. Koronavirüs hastasından alınan tükürüğü, müvekkilime içirmeye çalışması öldürmeye teşebbüstür. Bu sebeple kasten öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla yargılanmasını talep ediyoruz. Tehdit mesajlarıyla ilgili de gerekli beyanlarda bulunduk ve koruma kararı aldırdık" şeklinde konuştu.

Parasını çaldı, koronavirüs bulaştırmaya çalıştı, ölümle tehdit ediyor! - Resim : 2

'KENDİM VE ÇOCUKLARIMIN HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM'

Olaydan sonra evden dışarı çıkmaya korktuğunu söyleyen Ünverdi’nin eşi Dilek Ünverdi de hem kendisi hem de çocuklarının hayatından endişe ettiğini belirtti. Dilek Ünverdi şöyle konuştu; "Bu adamın nereden karşımıza çıkacağını bilmiyoruz. Perdelerimiz kapalı bir şekilde oturuyoruz. Bu şahısın yakalanmasını istiyorum. Cezasını çeksin ki ben ve çocuklarım özgür bir şekilde evimizden çıkabilelim. Eşimi işe gönderirken hem balkondan hem de pencereden bakıyorum. Yaptığı onca şeyden sonra bize tehdit mesajları atması daha da endişelendirdi. Adaletin yerini bulmasını istiyorum."

DHA

Parasını çaldı, koronavirüs bulaştırmaya çalıştı, ölümle tehdit ediyor! ile ilgili etiketler Adana kovid-19 bulaştırdı korona bulaştırmaya oto galerici

Sitene Ekle