Paramount Otel bir davanın daha konusu oluyor

Suç örgütü elebaşı olduğu gerekçesi ile aranan Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen Paramount Otel ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Otelin ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Yasemin Victoria Uras, pazartesi günü yeni bir suç duyurusunda bulunacak.

Sözcü yazarı Uğur Dündar, 'Paramount Otel skandalında yeni sayfa!' başlıklı köşe yazısında Paramount Otel ile ilgili yeni bir gelişmeyi duyurdu.

"Bodrum'da, gerdanlık görünümlü bir konuma sahip olan ultra lüks otelin ilk sahibi merhum Atilla Uras'ın mirasçılarından kızı Yasemin Victoria Uras, pazartesi günü yeni bir suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor." diyen Dündar, suç duyurusunun nedeninin suç duyurusunun nedeninin Uras'ın vefatından sonra ailesinin kasasında bulduğu 46 milyon dolarlık çeki, bir türlü tahsil edememiş olmaları olduğunu aktardı.

ÇEK KENDİ ADINA DEĞİL!

"Çeki, oteli Atilla Uras'tan satın alan Turan Avcı vermiş. Ancak bu çek kendi adına değil, çalışanı (çaycısı ve şoförü) olduğu iddia edilen Rus Andrey Radyukevich adına kesilmiş!.." ifadesini kullanan Dündar, yazısını şöyle sürdürdü:

"Atilla Uras'ın dört çocuğu var. Nilüfer ile Çiğdem adlı kızları, hisse paylarını Turan Avcı-Cihan Ekşioğlu ikilisine satmışlar. Murat Uras ise ablası Yasemin'le birlikte hareket etme kararı almış.

Yasemin Victoria Uras, mirastan payına düşen parayı tahsil edebilmek için, İstanbul 19. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne başvurmuş.

“İster inan, ister inanma” denilebilecek süreç de böylece başlamış."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Paramount Otel bir davanın daha konusu oluyor ile ilgili etiketler Bodrum dava paramount otel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.