Paramotorları PKK’ya satıp eğitim verdi

İskenderun'a paramotorla gelerek eylem yapmak isterken öldürülen PKK'lı teröristlerin soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre, Fransa 100 adet paramotoru PKK'ya sattığı ve kullanımı için eğitim verdiği tespit edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye, yaklaşık 36 yıldan beri bölücü terör örgütü PKK ile mücadele ediyor. Doğu ve Güney Doğu Anadolu’da örgütlenen bölücü terör örgütü PKK’ya başta Amerika olmak üzere, bazı batılı devletlerin yardım ettikleri istihbarat birimleri tarafından tespit edilmişti.

Yine yapılan araştırmalarda terör örgütüne, önceleri silah ve maddi yardım eden batılı ülkelerin daha sonra eleman kazandırmada da yardımcı oldukları ortaya çıkmıştı.

İskenderun’da PKK’nın paramotorla gelerek eylem yapmak istediği olay sonrası yapılan araştırma batılı devletlerin bölücü terör örgütüne yaptığı gizli yardımların devam ettiğini ortaya koydu.

HATAY VALİSİ DOĞAN AÇIKLAMIŞTI!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, ekim aynın sonlarında PKK'lı iki teröristle güvenlik güçleri arasında sıcak çatışma çıkmıştı.Teröristlerden biri çatışma sırasında kendisini patlatarak ölmüş ve kaçmaya çalışan diğer terörist ise kısa süre içinde etkisiz hale getirilmişti.

Operasyondan sonra, Hatay Valisi Rahmi Doğan terörist grubun paramotorla Suriye'den geldiğini ifade etmişti.

PARAMOTORLARI PKK’YA FRANSA SATTI VE EĞİTİM VERDİ

İskenderun’a paramotorla gelerek eylem yapmak isterken etkisiz hale getirilen PKK’lı teröristlerin soruşturmasında yeni bir gelişme ortaya çıktı. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, Fransa’nın 100 adet paramotoru PKK’ya sattığı ve bir de eğitim verdiği tespit edildi.

Paramotorları PKK’ya satıp eğitim verdi ile ilgili etiketler İskenderun Hatay terörist PKK Paramotor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.