Papa, Birleşik Arap Emirlikleri'nde gövde gösterisi yaptı

Katolik aleminin ruhani lideri Papa Francis'in, Arap Yarımadası'na yaptığı ilk ziyaret tüm dünyada geniş yankı buldu. Birleşik Arap Emirlikleri'ne giden ve Abu Dabi'de temaslarda bulunan Papa'yı görmek için on binlerce Hristiyan Arap stadyumu doldurdu

Papa Francis, Arap Yarımadası’ndaki ilk ziyaretine başladı. Birleşik Arap Emirlikleri’ne giden ve Abu Dabi’de temaslarda bulunan Papa, resmi görüşmelere katıldı.

Papa, Yemen, Suriye, Irak ve Libya’da yaşanan insanlık dramına seyirci kalınmaması ve harekete geçilmesi gerektiğini söylerken, “Silahlı güçlere karşı duralım. Savaş yıkımdan başka bir şey getirmiyor, silahlar ölümden başka bir şey getirmiyor” dedi.

Papa, Birleşik Arap Emirlikleri'nde gövde gösterisi yaptı

Papa Francis, bu görüşmelerden sonra Abu Dabi’nin en büyük stadyumunda vaaz verdi.

Bölgede, bir papanın gerçekleştirdiği ilk vaazı izlemek için on binlerce insan Zayed Stadyumu’nu doldurdu.

Uluslararası ajansların servis ettiği fotoğraflarda çok sayıda Arap ve Asyalının Papa’yı görmek için adeta birbirlerini ezdiği gözler önüne serildi.

Papa, Birleşik Arap Emirlikleri'nde gövde gösterisi yaptı - Resim : 2

Papa, Birleşik Arap Emirlikleri'nde gövde gösterisi yaptı ile ilgili etiketler BAE Papa
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.