PAOK'a, 3 puan silme ve 2 maç saha kapatma Cezası !

Yunanistan Futbol Federasyonu şampiyonluk mücadelesi veren PAOK'a, Olympiakos maçında çıkan olaylar nedeniyle 3 puan silme ve 2 maç saha kapama cezası verdi.

Yunanistan Ligi'nde 2. sırada bulunan ve lider AEK ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren PAOK'a Yunanistan Futbol Federasyonu tarafından flaş bir ceza geldi.

Geçen hafta Yunanistan Ligi'nde oynanan PAOK - Olympiakos maçında ev sahibi takımın taraftarları sahaya yabancı maddeler fırlatmış, Olympiakos teknik direktörü Oscar Garcia, taraftarların attığı cisimlerin ardından yaralanmıştı. Olayların büyümesinin ardından hakem, maçı ertelemişti.

yunanistan-futbol-federasyonu-paok-a-3-puan-10626577_4952_o

LİDERİN 5 PUAN GERİSİNE DÜŞTÜ

Yunanistan Futbol Federasyonu ise, PAOK'a, Olympiakos maçında çıkan olaylar nedeniyle 3 puan silme ve 2 maç saha kapama cezası verdi.

Bitime 6 hafta kala aldığı cezayla birlikte lider AEK'nın 5 puan gerisine düşen PAOK, bu hafta ise AEK ile karşılaşacak.

PAOK'a, 3 puan silme ve 2 maç saha kapatma Cezası ! ile ilgili etiketler Yunanistan PAOK
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.