Pangolin nedir? Pangolin hayvanı nerede yaşar?

Pangolin nedir? Corona virüsü son günlerde dünyanın gündemine oturdu. Korana virüsü nedeniyle yüzlerce kişi hayatını kaybetti. Corona virüsü ile ilgili bir son dakika gelişmesi geldi. Güney Çin Tarım Üniversitesi uzmanları, virüsün pangolin denilen bir memeliden yayıldığını iddia etti. Peki pangolin nedir?

Pangolin nedir? Korona virüsü ile ilgili bugün yeni bir iddia daha atıldı. Güney Çin Tarım Üniversitesi uzmanları Korona virüsünün pangolin denilen bir memeliden yayıldığını öne sürdü. Pangolin ile ilgili araştırmalar başladı.

PANGOLİN NEDİR?

Pangolinler veya pullu karıncayiyenler memelileridir.

Pangolin (Malayca pang goling), monotipik pangolinler ya da pullu memeliler (Pholidota) takımının pangolingiller (Manidae) adlı tek familyasının Manis adlı tek cinsinde toplanan memeli hayvanlardır.

Pangolin nedir?  Pangolin hayvanı nerede yaşar?

PANGOLİNLER NEREDE YAŞAR?

Pangolinler , ciltlerini kaplayan büyük, koruyucu keratin pullarına sahiptir; bu özelliğe sahip tek bilinen memelilerdir . Türlere bağlı olarak içi boş ağaçlarda veya yuvalarda yaşarlar . Pangolins olan gece ve onların beslenme ağırlıklı oluşur karıncalar ve termitler onların uzun dillerini kullanarak yakalamak. Yalnız hayvanlar olma eğilimindedirler, sadece iki yıl boyunca yetiştirilen bir ila üç yavrudan bir çöp üretmek ve çiftleştirmek için buluşurlar.

NASIL BİR YAPIDALAR?

Pangolinler, bir kokarca spreyine benzer şekilde anüs yakınındaki bezlerden zararlı kokulu bir kimyasal yayabilir . Kısa bacakları vardır, keskin pençeleri vardır, karınca ve termit höyüklerine girerler ve tırmanırlar

Pangolin nedir? Pangolin hayvanı nerede yaşar? ile ilgili etiketler hayvan Koronavirüs Korona pangolin
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.