Panathinaikos’un başkanından çirkin paylaşım!

Panathinaikos'un başkanı Giannakopoulos, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla tepkileri üzerine çekti.

Panathinaikos’un başkanı Dimitrios Giannakopoulos, Fenerbahçe Doğuş ile oynadıkları ve 67-62 kaybettikleri maçın ardından yine skandal bir paylaşıma imza attı. Hakemlere savurduğu tehditler ve yaptığı açıklamalar nedeniyle Türk taraftarları sık sık kızdıran Giannakopoulos, ınstagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla yine tepkileri üzerine topladı.

“Türkiye’den gelen yeni takipçilerime; Asla Panathinaikos gibi olamayacaksınız. Avrupa basketbolunun kralı Panathinaikos.” notuyla imalı bir fotoğraf paylaşan Yunan başkan, Türk takipçilerinin hışmına uğradı. Paylaşımın altına yüzlerce yorum yapan Türk taraftarlar Giannakopoulos’a ağır ifadelerde bulundu.

cats

TAKIMI ATİNA'YA OTOBÜSLE DÖNMÜŞTÜ

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin çeyrek final serisinde Panathinaikos’u 3-0 elediği serinin ardından takımına verdiği cezayla gündeme gelen Dimitris Giannakopoulos, kafileyle birlikte İstanbul’a geldi. Hiperaktif başkan, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’yle oynanan çeyrek final serisinin üçüncü maçının ardından takımı Yunanistan’a otobüsle getirme kararı almıştı.

Dimitris Giannakopoulos, takımının maçlarını genellikle yedek kulübesinde oyuncularla birlikte izliyor.

Panathinaikos’un başkanından çirkin paylaşım! ile ilgili etiketler Panathinaikos dimitrios giannakopoulos fenerbahçe doğuş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.