Panathinaikos'ta Fatih Terim için karar verildi! Tecrübeli teknik adamın geleceği belli oldu

Sürpriz bir şekilde Panathinaikos takımının başına geçen Fatih Terim, takımıyla hem kupada hem de ligde şampiyonluk mücadelesi veriyor. Yunan ekibi Panathinaikos, sonuç ne olursa olsun Fatih Terim ile devam etme kararı aldı.

Yunanistan'ın dev kulüplerinden Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Milli Takım ve Galatasaray ile elde ettiği başarılarla efsaneler arasına giren tecrübeli teknik adam gelecek sezonun planlarını da yapmaya başladı.

Başarılı teknik adamın, Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos ile bir araya geldiği ve gelecek sezon planlamasına başladığı öğrenildi.

Terim, bu sezon lig sıralaması ne olursa olsun yoluna Yunan ekibiyle devam edecek.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fatih hoca yeni sezon için kamp yerini belirledi ve Avusturya'da karar kılındı. Terim'in listesi doğrultusunda gelecek sezon için arayışlara da başlandı.   

(Takvim)

Panathinaikos'ta Fatih Terim için karar verildi! Tecrübeli teknik adamın geleceği belli oldu ile ilgili etiketler Fatih Terim Panathinaikos
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.