Panathinaikos Samet Akaydin'i resmen açıkladı! Fatih Terim ilk transferini yaptı

Yunan ekibi Panathinaikos, Fenerbahçe forması giyen Milli stoper Samet Akaydin'i sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Fatih Terim yönetimindeki Yunan ekibi Panathinaikos, Fenerbahçe'nin Milli stoperi Samet Akaydin'i sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan ve oynadığı maçlarda büyük eleştirilere maruz kalan Samet Akaydin, EURO 2024 öncesi düzenli oynamak için Pana'yı tercih etti.

Stoper pozisyonunda sakatlıklarla başı dertte olan Panatinaikos'ta ise orta saha oyuncusu Arao bu mevkide oynamak zorunda kalıyordu. Fatih Terim, ilk transferini Türkiye'den bir Türk oyuncuyu kiralayarak gerçekleştirmiş oldu.

Panathinaikos Samet Akaydin'i resmen açıkladı! Fatih Terim ilk transferini yaptı ile ilgili etiketler Samet Akaydin Fatih Terim Fenerbahçe Panathinaikos
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.