Panathinaikos Başkanı'ndan takıma 'Baba Hakkı' cezası

THY Avrupa Ligi play-off serisinde maç bile alamadan Fenerbahçe'ye 3-0 yenilip elenen Yunanistan ekibi Panathinaikos'ta başkan Giannakopoulos adeta çıldırdı.

Fenerbahçe ile oynanacak maçlardan önce sert mesajlar veren, İstanbul'daki karşılaşma için de 'ölüm-kalım' meselesi diyen başkan, Avrupa Ligi'nden elenmenin ardından flaş bir karar aldı.

Maçı değerlendiren Giannakopoulos, "Turu geçmeyi hak etmedik. Fenerbahçe bizden hep daha iyiydi. Onları tebrik ederim. Şimdi kendimizi eleştirmemiz lazım." ifadelerini kullanırken takıma da şok bir ceza kesti.

Fenerbahçe'ye yenilerek elenen takımının uçak biletlerini iptal eden Giannakopoulos, sporcuların Avrupa üzerinden otobüsle Atina'ya dönmelerini istedi.

jsdfkljldskjgflkhklhasdf

Bu kararla adeta şoke olan basketbolcular ayrıca, Final Four'a kalmaları halinde başkan tarafından vaat edilen 250 bin Euro'luk primleri de kaçırmış oldular...

'BU MAÇI ALIN YOKSA İSTANBUL’A YÜRÜRSÜNÜZ'

Beşiktaş'ın efsanesi Baba Hakkı (Yeten), 22 Nisan 1944'te Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Harp Okulu ile oynadıkları 3-0 geriye düşünce takımı İstanbul'a kadar yürüyerek gitmekle tehdit eder. Baba Hakkı, devre arası soyunda odasında "Dönüş biletlerinizi yırtarım, yürüyerek İstanbul'a dönersiniz" diyerek, arkadaşlarından maçı kazanmalarını ister. Ve siyah beyazlılar ikinci devre 6 gol atarak maçı 6-3 kazanır, biletleri de kurtarır!48'de Baba Hakkı ile başlayan gol sağanağı yine 87'de onun attığı golle son bulur.

aakjfhlAhlkjhaf

Panathinaikos Başkanı'ndan takıma 'Baba Hakkı' cezası ile ilgili etiketler Panathinaikos giannakopoulos baba hakkı taktik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.