Pamukkale'de 2 erkek turist soyunup çırılçıplak fotoğraf çektirdi!

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale traverterlerinde Polonyalı iki erkek turist soyunup çıplak poz verdi. Bu sygısız hareket sosyal medyada da büyük tepkiye neden oldu.

Türkiye'nin önemli turizm mekanlarından 'beyaz cennet' olarak anılan Pamukkale traverterlerinde Polonyalı vücut geliştirme sporcusu Marcin Modrzejewski ve yanındaki erkek arkadaşı çıplak poz verip fotoğraf çektirdi.

Pamukkale'de 2 erkek turist soyunup çırılçıplak fotoğraf çektirdi!

 

BİR DE UTANMADAN ÇIPLAK DEVRİYE DİYOR!

Turistlerden Modrzejewski, sosyal medya hesabından fotoğrafı, "Çıplak devriye. Neyse ki kimse devriyemizde boğulmadı" notuyla paylaştı. Görsel, kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

 

"BU NE PİSLİK"

Tam kapanma nedeniyle sadece yabancı turistlerin gezebildiği 'beyaz cennet'te, turistlerin çektirdiği çıplak fotoğraf, sosyal medyada tepki topladı. Tepkiler sonrası fotoğraf yayından kaldırıldı.

Modrzejewski'nin bir takipçisi paylaşıma, 'Bu ne pislik' yorumu yaptı.

Pamukkale'de 2 erkek turist soyunup çırılçıplak fotoğraf çektirdi! - Resim : 2

 

Pamukkale'de 2 erkek turist soyunup çırılçıplak fotoğraf çektirdi! ile ilgili etiketler Pamukkale Turist polonyalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.