Palmeiras Teknik Direktörü Abel Ferreira'dan flaş Fenerbahçe itirafı...

Fenerbahçe'nin Vitor Pereira'dan önce görüştüğü isimlerden birinin de Abel Ferreira olduğu ortaya çıktı. Portekizli teknik direktör, "Bana teklif yaptılar. 2.5 milyon euro önerdiler ancak kabul etmedim" dedi. Sarı-Lacivertli yönetici Selahattin Baki, "Kimseyi bulamadık Pereira’yı getirdik diye hava oluşturuldu" demişti.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıklamasının ardından 4 gün geçti ancak yankılar sürüyor. Sarı-Lacivertli yönetici Selahattin Baki her ne kadar "Kimseyi bulamadık Pereira’yı getirdik diye hava oluşturuldu" diye sitem etse de Brezilya'dan gelen haber bu kanıyı güçlendiriyor...

Fenerbahçe yönetiminin Brezilya'nın köklü kulüplerinden Palmeiras'ın teknik direktörü Abel Ferreira'ya teklif yaptığı ortaya çıktı. 42 yaşındaki Portekizli teknik direktör Brezilya basınına yaptığı açıklamada "Bana teklif yaptılar. 2.5 milyon euro önerdiler ancak kabul etmedim. Palmeiras bir yaşam biçimi. Burada kendimi iyi hissettiğim sürece ayrılmam" dedi.

Palmeiras'ta Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi kabul edilen Libertadores Kupası'nı kazanan ve yapacak daha işi olduğunu söyleyen Ferreira daha önce Sporting, Braga ve PAOK'ta görev yapmıştı.

"HOCA TOTO"YU KİMSE TUTTURAMADI

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira ile ilgili konuşan Selahattin Baki ise şunları söylemişti: "Biz birkaç hoca adayıyla görüştük bugüne kadar takip ettiğim kadarıyla bu sefer yüzde 80'ini kimse tutturamadı. Bu da bizim açımızdan iyi bir şey. Sizin açınızdan iyi olmayabilir ama bizde bu sene işler böyle işliyor. Şimdi biz çok net konuşacağım. Kimseyi bulamadık da Vitor Pereira'yı getirdik gibi bir hava oluşturuldu ama kesinlikle öyle bir şey yok. Zaten kariyer olarak kesinlikle itibarsızlaştırılacak bir teknik direktör olduğunu düşünmüyoruz. Son 5-6 yıla baktığımızda hatta görüştüğümüz hoca adaylarına baktığımız zaman en yüksek puan ortalamasını yakalayan ciddi başarılar kazanmış, başarı kazanmasa bile tepelere oynamış bir teknik adamdan bahsediyoruz."

Palmeiras Teknik Direktörü Abel Ferreira'dan flaş Fenerbahçe itirafı...
Abel Ferreira
Palmeiras Teknik Direktörü Abel Ferreira'dan flaş Fenerbahçe itirafı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Selahattin Baki Vitor Pereira Abel Ferreira
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.