Özülker, kulis bilgisi paylaştı: Cumhurbaşkanı adayı Özgür Demirtaş!

Televizyonlarda yayınlanan tartışma programlarında yaptığı analizlerle isminden söz ettiren Emekli Büyükelçi Uluç Özülker, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla ortalığı karıştırdı.

Millet İttifakının parçalı yapısı sebebiyle bir türlü kararlaştıramadığı Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı hakkında her gün yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. 

ULUÇ ÖZÜLKER, KULİS BİLGİSİ PAYLAŞTI: 'ÖZGÜR DEMİRTAŞ'

Emekli Büyükelçi Uluç Özülker'in sahip olduğunu iddia ettiği kulis bilgisine göre, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı finans profesörü 'Özgür Demirtaş'.

Özülker'in paylaşımı şu şekilde:

Özülker, kulis bilgisi paylaştı: Cumhurbaşkanı adayı Özgür Demirtaş!

 

SuperHaber 

Özülker, kulis bilgisi paylaştı: Cumhurbaşkanı adayı Özgür Demirtaş! ile ilgili etiketler emekli Millet İttifakı Cumhurbaşkanı uluç özülker özülker Büyükelçi aday cumhurbaşkanı adayı özgür demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.