Özlem Yılmaz'dan sevenlerini üzen karar! Oyunculuğu bıraktığını duyurdu

35 yaşındaki sinema ve dizi oyuncusu Özlem Yılmaz aldığı kararla sevenlerini üzdü. Dedektif Memoli, Ağlama Anne, Kara Ekmek, Emanet, Zoraki Koca, Servet Avcısı gibi rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren Özlem Yılmaz 15 yıllık oyunculuk kariyerine son verdiğini duyurdu. Özlem Yılmaz, 19 yaşında başladığı oyunculuk kariyerine veda etti. İşte Özlem Yılmaz'ın o duygusal açıklaması...

Genç oyuncu Özlem Yılmaz aldığı kararla hayranlarını üzdü. Daha önce birçok projede boy gösteren başarılı oyuncu mesleği bıraktığını açıkladı. Konu ile ilgili 306 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Özlem Yılmaz, 'Ekranlarda olmayacağım' diyerek, '19 yaşından beri severek yaptığım mesleğimden beni uzaklaştıran detayları çok gerekli görürsem bilahare konuşuruz' ifadelerini kullandı.

Özlem Yılmaz'dan sevenlerini üzen karar! Oyunculuğu bıraktığını duyurdu


''BUNDAN SONRAKİ SÜREÇLE İLGİLİ KARARIM: EKRANLARDA OLMAYACAĞIM''

Ekranlara veda eden Özlem Yılmaz'ın oyunculuğu bırakma kararı sevenlerini üzdü. Instagram hesabından duygusal bir yazı kaleme alan Özlem Yılmaz şu ifadeleri kullandı...


''Beklenti ve belirsizliklere son vermek isterken kafamın içine hapsolmuş cümleleri yazıya dökmekte bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim hiç.

Nasıl başlamam gerektiğinin kararsızlığıyla; saatlerdir telefon ekranı ile salonun boş bir köşesi arası gidip geliyor gözlerim. Bu esnada aklıma gelen iyi-kötü binbir anı duygudan duyguya sürüklüyor beni. Anbean gülümseyip, arada bir de tek kaş kaldırıyorum sanki o anları yeniden yaşıyor gibi.. Hızla geçen 15 yıllık oyunculuk serüvenime sığmış öyle çok hikaye var ki..

“Ama biz şimdi asıl konumuza dönelim..”

Uzun zamandır yeni proje beklentisiyle ilgili aldığım yorumlar ve sorular üzerine paylaşma gereksinimi duyduğum, tek nefeste alınmadığına emin olabileceğiniz; bundan sonraki süreç ile ilgili kararım; ekranlarda olmayacağım.

Çocukluk hayali gerçekleşmiş, hobisini meslek edinebilmiş biri olarak şunu çok net söyleyebilirim ki; oyunculuğun bana vermiş olduğu haz tartışılmaz.

Farklı kimliklere can vermenin keyfi bir yana, içimde saklı kalmış ya da bastırılmış duygu ve davranışları, ‘ol’mayı üstlendiğim karakterlere yükleyerek açığa çıkarmak çok büyük bir zevk oldu her zaman benim için.
- Bu şansı elde ettiğim için mutluyum.

19 yaşından beri severek yaptığım mesleğimden beni uzaklaştıran detayları çok gerekli görürsem bilahare konuşuruz.

“Sözü daha fazla uzatmayayım..”

Bu hazzı yaşamama vesile, üzerimde emeği ve hakkı olan herkese sonsuz teşekkür borçluyum. 🙏

Birlikte çalışmaktan şeref duyduğum insanlar, güzel tanışıklıklar, kurulan anlamlı dostluklar.. Mesleğimin hayatıma kattığı her ne varsa, acı tatlı yaşanan her şeye şükürler olsun. 🙏🏼

Sevgi ve saygımı içinde hisseden herkes, iyi ki varlar..

İyi ki varsınız..''

Özlem Yılmaz'dan sevenlerini üzen karar! Oyunculuğu bıraktığını duyurdu - Resim : 2

ÖZLEM YILMAZ'IN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2006 Karagümrük Yanıyor / Elmas
2006 Felek Ne Demek / Tülay
2006 Rüyalarda Buluşuruz / Emine
2007 Dicle / Lal
2007 Zoraki Koca / Ayşe
2008 Dantel / Firuze
2008 Servet Avcısı / Zeynep
2009 - 2011 Unutulmaz / Eda Güler Arslanlı
2011 Dedektif Memoli / Ezo
2013 - 2014 Kaçak / Nurgül Hakeri
2014 Emanet / Zelal
2015 Kara Ekmek / Asiye Alsancak - Selen Belenoğlu
2018 Ağlama Anne / Damla Fırıncıoğlu


ÖZLEM YILMAZ KİMDİR?

Özlem Yılmaz, 17 Temmuz 1986'da İstanbul'da dünyaya geldi. Kartaltepe İlköğretim Okulu'nda ilkokulu okuyan Özlem Yılmaz, Kültür Kolejinde eğitimine devam etti. Ünlü oyuncunun lise yılları ise Ataköy Cumhuriyet Lisesinde geçti.

Özlem Yılmaz eğitimini bittirdikten sonra çocukluğundan beri hayali olan mesleği yani oyunculuk için eğitim aldı. Sinema ve tiyatro eğitimi almak üzere Müşfik Kenter'den özel ders almaya başladı ama kısa bir süre sonra babasını kaybettiği için çalışmalarına ara verdi. Bir yıl sonra eğitimine kaldığı yerden devam etmek için Müjdat Gezen Sanat Okuluna girdi ve oradan 2006 yılında Müjdat Gezen Actor Studio bölümünden mezun oldu.

9 Kasım 2013 tarihinde 2011 yılından beri birlikte olduğu Ahmet Ayar ile evlenen Özlem Yılmaz, 2015 yılında evliliğini resmi olarak sonlandırdı.

Özlem Yılmaz'dan sevenlerini üzen karar! Oyunculuğu bıraktığını duyurdu ile ilgili etiketler Sosyal Medya Instagram Özlem Yılmaz oyunculuk kariyer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.