Özlem Yıldız'ın başına iki hafta içine gelmeyen kalmadı

Uzun zamandır ekranlardan uzakta olan sunucu Özlem Yıldız'ın peşini son dönemde talihsizlikler bırakmadı. Son olarak bu sabah uyandığında yüzündeki şişliği görünce neye uğradığını şaşıran Özlem Yıldız, yaşadıklarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü sunucu yüzündeki şişlik nedeniyle konuşmakta güçlük çekti.

Sabah uyandığında yüzündeki şişliklerle neye uğradığını şaşıran ünlü sunucu Özlem Yıldız, Instagram hesabından paylaştığı bir video ile içini takipçilerine döktü 2 hafta içinde başına gelmeyen kalmayan Yıldız, bu sabah da yüzünde nedenini bilmediği bir şişlikle uyandığını ve doktora gideceğini açıkladı.

42 yaşındaki sunucunun başına gelenler ise duyanları hayrete düşürdü. Yıldız, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Minibüs çarptı, yıldırım düştü, şimdi de bu..." diyerek başına gelenleri tek tek anlattı. Ardından ünlü isim yüzündeki şişlik nedeniyle İstanbul'daki özel bir hastanenin yolunu tuttu ve tahlil yaptırdı.

özlem yıldız

MİNİBÜS ÇARPTI, UÇAĞINA YILDIRIM İSABET ETTİ


Geçtiğimiz günlerde minibüsün çarpması sonucu trafik kazası geçiren ve bindiği uçağa da yıldırım isabet eden Yıldız, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

''Yaklaşık 2 haftadır herhalde olmayacak ne varsa üst üste gelip beni buluyor. Önce minibüs çarptı, uçağıma yıldırım düştü. Ben kötüyü çağırmak istemiyorum. Bu sabah da bir anda bu şekilde uyandım. Hiçbir şey yokken yani. Daha yeni yeni buzlarla inmeye başladı suratım. Zor konuşuyorum. Bunun ne olduğunu bilmiyorum. Sabah kalktım böyle oldu. Şimdi doktora gideyim de bir ne olduğunu öğreneyim.''

 

Özlem Yıldız'ın başına iki hafta içine gelmeyen kalmadı ile ilgili etiketler Özlem Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.