Özlem Öz ve Tayyar Öz soruşturmasında yeni gelişme!

Dilan Polat'ı taklit ettiği iddia edilen ve son dönemde hakkında çıkan iddialar nedeniyle gündem olan Özlem Öz ve Tayyar Öz hakkında 5 ayrı suçtan soruşturma başlatılmıştı. Öz çifti soruşturmasında yeni gelişme yaşandı.

Dilan Polat-Engin Polat çiftinin kara para aklama suçu nedeniyle tutuklanmasının ardından gündeme gelen Özlem-Tayyar Öz çifti hakkında “Resmi Belgede sahtecilik”, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma”, “Malvarligi değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek” ve “Vergi usul Kanununa muhalefet” suçundan soruşturma başlatılmıştı. 

YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI GETİRLDİ!

Öz çifti soruşturmasında yeni gelişme yaşandı. Sulh Ceza Hakimliği anne Hayriye Altınok, Tayyar Taylan Öz ve Özlem Altınok Öz hakkında da yurt dışına çıkış yasağına hükmetti. Kurdukları şirket yoluyla çeşitli kremler ve takviye gıdalar da satan Öz çifti, sağlık beyanından 340 bin lira para cezasına çarptırılmışlardı.

Özlem Öz ve Tayyar Öz soruşturmasında yeni gelişme! ile ilgili etiketler Özlem Lina Öz Tayyar Öz
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.