Özkan Uğur'un doktoru son anlarını anlattı: Yoğun bakım yatağında yatarken bile...

Cumartesi günü kansere karşı mücadelesinde yenik düşen sanatçı Özkan Uğur, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Uğur'un yoğun bakım doktoru herkesi duygulandıracak bir paylaşım yaptı.

Daha önce 2 kez lenf kanserini yenen fakat tekrar yakalan Özkan Uğur, bu kez savaşını kaybederek 69 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Acı haber tüm Türkiye'yi yasa boğarken, Özkan Uğur'un ölüm haberini ailesine veren ve hastanedeki son günlerinde yanında olan doktoru Aylin İksöz, Uğur'un ölümünün ardından sosyal medyadan duygusal bir mesaj paylaştı.

İşte Aylin İksöz'ün Özkan Uğur'un son günlerini anlattığı paylaşımı:

"EN ZOR ANLARDAN BİRİYDİ"

“Yoğun bakımda çalışan bir anestezi doktoru olarak maalesef işimin bir parçası insanlara sevdiklerinin ölüm haberi vermek, bunun en zor olduğu anlardan biri dün Özkan Ugur’un ailesine onun ölüm haberini verdiğim an oldu.

Özkan Ugur’la ilgili anlatılacak çok şey var, ama şu an şarkılarından, oyunculuğundan ya da Ali Desidero’yu bile ezbere biliyor oluşumdan değil son 1.5 aydır yoğun bakımımızda yatarken tanıdığım Özkan Uğur’dan bahsetmek istiyorum.

"YOĞUN BAKIM YATAĞINDA BİLE TEŞEKKÜR ETMEYE, GÜLÜMSEMEYE DEVAM ETTİ"

Yoğun bakımlar bence insanın en gerçek halini gördüğümüz yerler, ölüm gerçeği devreye girince birkaç gün önce uykularınızı kaçıran başka dertleriniz önemsiz ayrıntılara dönüşüyor, toplum baskısından kurtulup tam olarak kimseniz ona dönüşüyorsunuz. Günlük hayatta nazik bir insan olmak çok takdir ettiğim bir özellik, ama illa gerçek olmak zorunda değil, oysa yoğun bakım yatağında yatarken en zorlandığın anlarda bile teşekkür etmeyi ve lütfen demeyi ihmal etmemek, gülümsemeye devam etmek… Bu, hayatta çok az insanın erişebileceği bir erdem."

Özkan Uğur'un doktoru son anlarını anlattı: Yoğun bakım yatağında yatarken bile... ile ilgili etiketler Özkan Uğur kanser
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.