Özkan Uğur'un cenazesinde dikkat çeken anlar: Dervişlerin defin ritüeli ve zikirleri eşliğinde defnedildi...

Uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığı dolayısıyla 69 yaşında vefat eden usta sanatçı Özkan Uğur'un cenazesinde dikkat çeken anlar yaşandı. Mazhar Alanson ile birlikte Karagümrük Nurettin Cerrahi Dergahı'nın dervişi olan Uğur, dervişlere özel olarak icra olunan cenaze usulü ile defnedildi.

Uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığı dolayısıyla 69 yaşında vefat eden oyuncu ve MFÖ grubunun üyesi Özkan Uğur, Taksim Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

CERRAHİ DERGAHI'NIN DERVİŞİYDİ...

Mazhar Alanson ile birlikte Karagümrük Nurettin Cerrahi Dergahı'nın dervişi olan Uğur'un cenazesinde dikkat çeken anlar yaşandı. 

ÖZEL DEFİN RİTÜELİ VE ZİKİRLERİ EŞLİĞİNDE DEFNEDİLDİ

Usta sanatçı Uğur, dervişlere özel olarak icra olunan cenaze usulü ile defnedildi.

Karacaahmet Mezarlığı'ndaki defin töreni sırasında, Şeyh Nurettin Cerrahi Tekkesi'nin yeni postnişini Ahmet Özhan da hazır bulundu.

 

 

Özkan Uğur'un cenazesinde dikkat çeken anlar: Dervişlerin defin ritüeli ve zikirleri eşliğinde defnedildi... ile ilgili etiketler Mazhar Alanson Özkan Uğur
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.