Özkan Sümer Futbol Akademisi törenle açıldı

Trabzonspor’da futbol oynayan, başkanlık görevinde bulunan, şampiyonluk yaşatan teknik direktör Özkan Sümer’in adını taşıyan ‘Özkan Sümer Futbol Akademisi’ bugün düzenlenen törenle açıldı.

Trabzonspor efsanesi Özkan Sümer'in adının verildiği Futbol Akademisi, açıldı.  Açılışa, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Garnizon Komutanı Erem Canbolat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, TFF Trabzon Bölge Müdürü Serdar Bali, Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cahit Erdem, Divan Başkanı Ali Sürmen, Denetim Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Sicil Kurulu Başkanı Osman Çavuşoğlu, Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun, Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Başkan Yardımcısı Emin Kahraman ve yönetim kurulu üyelerinden Yalçın Orhan, Özer Bayraktar, Yusuf Hayırlıoğlu, Yaşar Kibar Güven, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, altyapı antrenörleri ve altyapı sporcuları katıldı.

ÖMER SAĞIROĞLU: GURUR DUYDUM

Törenin açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, “Bugün Türk futbolunun değişim ve gelişiminde büyük payı olan, Trabzon’un ve Trabzonspor’un yetiştirdiği en değerli spor adamlarından biri olan Sayın Özkan Sümer’in adını verdiğimiz kulübümüzün yeni altyapı futbolcu tesisinin açılışında bir araya gelmiş bulunuyoruz. Gönül isterdi ki; Sevgili Özkan Sümer de bu açılışta, bu gururlu günümüzde aramızda yer alsın. Ancak ne yazık ki Sayın Sümer hem pandemi dolayısıyla hem de sağlık sebepleri nedeniyle aramıza olamıyor. Kendisine acil şifalar diliyorum.

Özkan Sümer Futbol Akademisi törenle açıldı

Türkiye’de “altyapı” kavramının olmadığı yıllarda büyük bir devrimi gerçekleştirerek Türk futbolun çehresini değiştiren, attığı bu adımlarla Trabzon’da sporun her alanında gelişimin öncüsü olan Özkan Sümer benim de şahsen futbol ve yöneticilik hayatıma dokunmuş biridir. Kendisinin kurduğu genç takımda ben de forma giymiş, Trabzonspor armasını gururla taşıma fırsatı bulmuştum. Ardından 2001-2002 yıllarında kendisinin başkanlığında kulübümüzde yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundum. Bu anlamda şahsım ve kulübümüz adına kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük spor adamlarından biri olan Özkan Sümer’in adını verdiğimiz tesisin açılışından bir kez da mutlu olduğumu ve gurur duyduğumu ifade ediyorum” dedi.

Özkan Sümer Futbol Akademisi törenle açıldı ile ilgili etiketler Trabzonspor Özkan Sümer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.