Özışık kardeşler Dilan Polat ve eşine övgüler yağdırınca gündem oldular

Gazeteci Hadi Özışık ve kardeşi Mehmet Özışık, vergi kaçakçılığı ve kara para aklama suçlamalarıyla gözaltına alınan ve mal varlığına el konulan Dilan Polat-Engin Polat çiftini savunduğu sözlerle gündem oldu.

Yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen gazeteci kardeşler Hadi ve Mehmet Özışık, bu kez de Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Vergi kaçakçılığı ve kara para aklama suçlamalarıyla gözaltına alınan, mal varlığına el konulan Dilan Polat-Engin Polat'ı savunduğu sözlerle gündeme gelen Hadi Özışık, "Dilan Polat'ın verdiği vergi, yaptığı hayrı neden hiç sorgulamıyorsun. Bırakın kadın hayatını yaşasın." ifadesini kullanmıştı. Hadi Özışık, Engin Polat'ı eleştiren Özlem Gürses'e de tepki gösterdi.

Hadi Özışık'ın sözleri şöyleydi:

MEHMET ÖZIŞIK'IN DA DİLAN POLAT'I ÖVMESİ GÜNDEM OLDU

Tıpkı Hadi Özışık gibi kardeşi Gazeteci Mehmet Özışık'ın da Dilan Polat'ı övdüğü video gündem oldu.

Mehmet Özışık, Dilan Polat ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Ben para harcama dışında bir hatasını görmedim. Herkesin yanında çalışmayı arzu edecek kadar iyi bir patron. Eli açık, yardımsever birisi. Bunlar onun artıları. Eğer Polat ailesinde biri kıskanılacaksa o Engin Polat. Biz bütün erkekler Engin’i kıskanmalıyız. Allah herkese öyle bir eş nasip etsin.”

 

 

 

 

Özışık kardeşler Dilan Polat ve eşine övgüler yağdırınca gündem oldular ile ilgili etiketler Hadi Özışık Dilan Polat Engin Polat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.