Özışık kardeşler babaları Seyid Özışık'ı andı

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, kardeşleri ile birlikte Seyyid Tahir Özışık’ı 1. ölüm yıl dönümünde özel bir programla hatırladı.

Anne ve babalarına düşkünlüğü ile bilinen Özışık kardeşler, babaları Seyyid Tahir Özışık için bir anma programı düzenledi. 

VEFALI DURUŞ

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, kardeşleri Bakı Özışık ve Süleyman Özışık’la birlikte babaları için vefalı bir duruş sergiledi.

ÖZIŞIK KARDEŞLERİN DUYGUSAL ANLARI

Seyyid Tahir Özışık'ın 1. ölüm yıl dönümü canlı olarak yayınlandı ve oldukça duygusal anlar yaşandı. İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, programda kendini tutamayarak hıçkıra hıçkıra ağladı. O anlar ise kameralara anbean yansıdı.

Özışık kardeşler babaları Seyid Özışık'ı andı

"BABAMIN VASİYETİNİ HENÜZ YERİNE GETİREMEDİM"

Süleyman Özışık, babasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere bir vasiyetini anlattı.

Özışık, "‘Babam dedi ki’ ‘gözüm arkada gidecek.’ ‘Hayırdır baba dedim!’ ‘Bu adamı göremedim ama sana vasiyetim var. Gideceksin, göreceksin, elini öpeceksin ve diyeceksin ki babam diyor ki bana hakkını helal etsin.! Ne hakkı geçti sana baba dedim? Dedi ki ‘inançlarımızı doğru dürüst yaşamamız konusunda çok fedakarlık yaptı, üzerimize de çok emeği geçti. Onun için sen diyeceksin ki bana hakkını helal etsin. Dünya ahirette benim kardeşimdir. İnşallah öbür cihanda da kardeşliğimiz devam eder’ dedi. ‘Eyvallah baba, başım gözüm üstüne’ dedim ama babamın vasiyetin daha yerine getiremedim." diye konuştu.

Özışık kardeşler babaları Seyid Özışık'ı andı - Resim : 2

Özışık kardeşler babaları Seyid Özışık'ı andı ile ilgili etiketler Hadi Özışık ölüm Seyid Özışık yıl dönümü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.