Özhaseki: Serhat Oğuz'la kol kola çalışacağız...

AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz’a çok güvendiklerini belirterek, “Beraber kol kola girip hizmet edeceğiz. Birlikte çalışacağız. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Tek kanatlı kuş olmaz. Serhat Oğuz’un buradaki tüm projelerini birlikte gerçekleştireceğiz. Büyükşehir olarak Kahramankazan’a tüm desteği vereceğiz” dedi.

Beraber kol kola girip hizmet edeceğiz. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Serhat Oğuz’un buradaki tüm projelerini birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Kahramankazan’da, MHP ve AK Parti’nin seçim irtibat bürolarının açılış programına katıldı. Açılışa, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekilleri Ali İhsan Arslan, Arife Düzgün Polat, Emrullah İşler, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ile AK Parti ve MHP İlçe teşkilatı üyeleri katıldı.

Özhaseki: Serhat Oğuz'la kol kola çalışacağız...

12 BİN KİŞİYE SESLENDİ

Özhaseki ve beraberindekiler ilk olarak MHP’nin seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Özhaseki ve beraberindekiler daha sonra ise AK Parti’nin Ankara Bulvarı üzerinde bulunan seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Miting havasında geçen seçim bürolarının açılışına yaklaşık 12 bin kişi katıldı. Özhaseki, Yıldırım, Ertürk ve Oğuz burada seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslendi.

DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK

Özhaseki, Ankara’nın tüm Türkiye’nin gurur kenti olduğunu belirterek, Ankara ile ilgili projelerine ilişkin aylardır çalıştıklarını ve bunu bir kitapçık halinde kamuoyuyla paylaştıklarını söyledi. Özhaseki, “Ankara’da neler yapabilirizi tespit ettik. Dersimize çalıştık. Vatandaşımıza güveniyoruz. Ulaşımda ne yapacağımız belli, bizim çevre projelerimiz belli, ticareti, sanayiyi nasıl geliştireceğiz belli, gençler için kadınlar için neler yapacağımız belli” dedi.

Özhaseki: Serhat Oğuz'la kol kola çalışacağız... - Resim : 2

KAHRAMANKAZAN’A MÜJDELERİ SIRALADI

Kahramankazan’a özel olarak da projeler bazında çalışmalar yaptıklarını ifade eden Özhaseki, “Kahramankazan’da da yapılacaklar belli. Ankara-Kahramankazan yolunun bitirilmesini taıahhüt ediyorum, bu yolu en kısa sürede bitireceğiz. Saray bölgesinde bulunan fabrikalarımızın altyapı sorunu var. En kısa sürede bu altyapı sorunun çözeceğiz. Kahramankazan kent meydanı ve yer altı otoparkını bitireceğiz, kimsenin şüphesi olmasın. Köy yollarına sıcak asfalt yapacağız, herkes köyüne rahatça gidip gelecek. Stadyum inşaatını en kısa sürede bitireceğiz. Otobüslerimizle Kahramankazan’dan Eryaman’da aktarma olmadan direkt olarak Sıhhiye’ye hat olacak” diye konuştu. Ankara’da 25 ilçeyle birlikte 5 bine yakın proje bulunduğunu ifade eden Özhaseki, “Bunları yapmaya bizim tecrübemiz de gücümüz de yeter” dedi.

Özhaseki: Serhat Oğuz'la kol kola çalışacağız... - Resim : 3

KOL KOLA GİRİP HİZMET EDECEĞİZ

AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz’a çok güvendiklerini ifade eden Özhaseki, “Beraber kol kola girip hizmet edeceğiz. Birlikte çalışacağız. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Tek kanatlı kuş olmaz. Serhat Oğuz’un buradaki tüm projelerini birlikte gerçekleştireceğiz. Büyükşehir olarak Kahramankazan’a tüm desteği vereceğiz” diye konuştu. Özhaseki daha sonra kendisi ve Serhat Oğuz için vatandaşlardan destek istedi.

ÜLKÜCÜLER SÖZÜNÜN ARKASINDA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım da, Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan’daki adayının Serhat Oğuz, Büyükşehir’deki adayının ise Mehmet Özhaseki olduğunu vurgulayarak, “Ülkücüler olarak, MHP’liler olarak aklımız başımızda, ne dediğimizi biliyoruz. Sözümüzün arkasındayız” dedi.

SIKILMADIK EL BIRAKMADIK

Başkan Ertürk de, 15 yıllık belediye başkanlığı döneminde Kazan Köyü olarak anılan ilçelerini marka bir kent haline getirdiklerinden bahsederek, üretilen hizmetler ve projeleri anlattı. Ertürk, “28 üniversiteye tez konusu olmuş, Avrupa’dan ödüller almış, büyük eserler yapılmış bir ilçeyiz. Ama en büyük eserimiz gönüllerden gönüllere kurduğumuz köprülerimizdir” dedi. Ertürk, 81 ilden göç eden vatandaşların barış ve huzur içerisinde yaşadığı Kahramankazan’da, 15 yıllık başkanlığı süresince düğünde halay başı, cenazede gözyaşı olduklarını, girilmedik ev, sıkılmadık el ve çalınmadık kapı bırakmadıklarını söyledi. Ertürk, “Bugün kazan kaldırıyoruz. Fitne çıkarmaya çalışanlara kazan kaldırıyoruz. Ülkemize gözünü diken düşmanlara kazan kaldırıyoruz. 15 Temmuz’da kurşunlara göğsünü siper edenler burada. Darbeye alkış tutanlar nerede” dedi. 31 Mart’ta sandıkları patlatmaya hazır olduklarını ifade eden Ertürk, Özhaseki ve Oğuz için vatandaşlardan destek istedi.

Özhaseki: Serhat Oğuz'la kol kola çalışacağız... - Resim : 4

HİZMET DESTANI YAZACAĞIZ

Başkan Adayı Oğuz da, hem AK Parti’nin hem de MHP’nin Kahramankazan’daki belediye başkan adayı olduğunu belirterek, “Ben AK Parti’nin ve MHP’nin adayıyım. Cumhur İttifakı’nın adayıyım” dedi. Oğuz, Kahramankazan’a 15 yıllık süreçte birbirinden kıymetli eserlerin kazandırıldığını belirterek, “Bu hizmetler iş ve icraatle oldu. Önümüzdeki süreçte de bu hizmetler kesintisin şekilde sürecek. Hizmet destanının yazıldığı yıllar olacak. Biz hizmet destanı yazacağız” dedi. Gittikleri yoldan ve liderlerinden şüpheleri olmadığını vurgulayan Oğuz, ancak bazılarının liderlerinin isimlerini ve aday oldukları partilerin isimlerini telaffuz etmekten çekindiklerini söyledi. Oğuz’un, “31 Mart’ta Kahramankazan’dan hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hem de MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye zafer hediye etmeyle var mısınız?” sorusuna, vatandaşlar hep bir ağızdan “Varız” karşılığını verdi.
Özhaseki ve beraberindekiler daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Özhaseki: Serhat Oğuz'la kol kola çalışacağız... ile ilgili etiketler Mehmet Özhaseki
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.