Özgür Özel'in memleketi Manisa'da fıkra gibi olay! Saruhanlı CHP adayı listeyi yetiştiremedi, ilçe seçim kurulu reddetti!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketi Manisa'da Saruhanlı ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı ve başkan adayı Zeki Bilgin'in adaylık başvurusu ve meclis üyeliği listesi YSK sistemine 8 dakika geç girilmesi sebebiyle kabul edilmedi. İtirazların sürdüğü ilçede, önümüzdeki günlerde toplanacak ilçe seçim kurulunun kesin kararı vermesi bekleniyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketi Manisa'da, Saruhanlı ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı ve başkan adayı Zeki Bilgin'in adaylık başvurusu ve meclis üyeliği listesi başvurularını bugün saat 17.00'ye kadar ilçe seçim kuruluna sunması gerekirken, 8 dakika gecikmeyle 17.08'de sundu.

YSK SİSTEMİNE GEÇ GİRİLDİĞİ İÇİN KABUL EDİLMEDİ

CHP'li belediye başkanı Bilgin'in adaylık başvurusu ve meclis üyeliği listesi YSK sistemine geç girilmesi sebebiyle kabul edilmedi. Liste ilçe seçim kurulu tarafından reddedilirken, CHP heyeti ilçedeki elektrik kesintisinden kaynaklandığını ileri sürerek itiraz etti.

Özgür Özel'in memleketi Manisa'da fıkra gibi olay! Saruhanlı CHP adayı listeyi yetiştiremedi, ilçe seçim kurulu reddetti!

GÖZLER İLÇE SEÇİM KURULUNDA

21 Şubat'ta toplanacak olan ilçe seçim kurulunun, CHP'nin seçime girip giremeyeceğine yönelik kararı vereceği öğrenildi.

 

 

 

Özgür Özel'in memleketi Manisa'da fıkra gibi olay! Saruhanlı CHP adayı listeyi yetiştiremedi, ilçe seçim kurulu reddetti! ile ilgili etiketler Özgür Özel CHP Manisa Saruhanlı Yerel seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.