Özgür Özel'in ilginç cami anısı: Bayramdan cumaya namaza giderim

Eskişehir'de cami açılışına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kürsüde anlattığı cami anısı sosyal medyada gündem oldu.

CHP Genel Başkanı Özel, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen birlikte Eskişehir’de 100. Yıl Camisi Tesislerinin açılış töreninde konuştu.

ÖZGÜR ÖZEL'İN İLGİNÇ CAMİ ANISI

Yeniden aday olmak istediği halde Eskişehir'de aday göstermediği Büyükerşen'in konuşması sırasında duygulanan Özel, kürsüye geldiğinde ilginç bir konuşma yaptı.

Özel kürsüye geldiğinde, "Aylar önce bana Yılmaz Hocam camiyle ve namazla aran nasıl dedi." sözleriyle konuşmasına başladı.

Devamında ise şu ifadelere yer verdi;

"BAYRAM NAMAZINA, CUMAYA GİDERİM"

Dedim bayram namazına giderim. Cumaya gider misiniz, cumaya giderim. Ramazan'ın ilk cumasını bana ayırır mısın dedi. Tabii hocam dedim, ne yapacağız? Dedi ki bir camii yaptık, son olarak onu açıp ondan sonra görevimi teslim edeceğim dedi.

Özgür Özel'in ilginç cami anısı: Bayramdan cumaya namaza giderim ile ilgili etiketler Özgür Özel CHP cami Eskişehir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.