Özgür Özel'in görüştüğü 'çiftçi' sahte evlilik çetesi lideri çıktı

Kütahya'da çeşitli ziyaretlerde bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, kameraların önünde çiftçi olduğunu ve traktörüne el konulduğunu öne süren bir kişi ile konuşarak derdini dinledi. Özel'in konuştuğu Mustafa Şimşek isimli kişinin evlilik çetesi lideri olduğu ve suçunu katıldığı canlı yayında itiraf ettiği ortaya çıktı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel iki gündür bulunduğu Kütahya'da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bu ziyaretler sırasında çiftçi olduğunu öne süren bir kişi kameralar önünde, "Traktörüme icra geldi" diyerek CHP'li Özel'e dert yandı.

İsminin Mustafa Şimşek olduğu öğrenilen kişi, "Yola çıkaramıyoruz traktörlerimizi. Jandarma polis bizi bekliyor." dedi.

TÜM TÜRKİYE'Yİ DOLANDIRDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Özel'in sözleriyle destek olduğu Şimşek'in Türkiye'nin dört bir yanından birçok kişiyi dolandıran ve Fas'tan evlenme vaadiyle 600 kadını getiren çetenin lideri olduğu ortaya çıktı.

Özgür Özel'in görüştüğü 'çiftçi' sahte evlilik çetesi lideri çıktı

Şimşek, geçen yıl ocak ayında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında suçunu itiraf etmiş ve tutuklanmıştı.

Özgür Özel'in görüştüğü 'çiftçi' sahte evlilik çetesi lideri çıktı ile ilgili etiketler CHP Özgür Özel Çiftçi Müge Anlı evlilik çetesi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.