Özgür Özel'in 'bedelli' sözleri Yılmaz Özdil'i de çıldırttı: "CHP tarihinin en çapsız genel başkanı"

Muhalif Gazeteci Yılmaz Özdil, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Manisa'da düzenlediği mitingde, "Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz, bedelli askerlikten kaçanlardan değil" sözlerine sert tepki gösterdi.

Yılmaz Özdil, Özgür Özel için  "CHP tarihinin en çapsız genel başkanı" ifadelerini kullandı ve sert eleştirilerde bulundu.

Özdil, şunları söyledi:

Özgür Özel, CHP tarihinin en çapsız genel başkanı. Güya oğluna bedelli yaptıran Tayyip Erdoğan'ı eleştirecek; "Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz, bedelli askerliğe kaçanlardan değil" dedi. Özgür Özel, şahsi avukatını Çankaya Belediye Başkan Adayı yapmıştı. O adayın bile askerliğini bedelli yaptığı ortaya çıktı. Yani Özgür Özel hem askerliğini bedelli yapanlar bize oy vermesin diyor hem de askerliğini bedelli yapmış adaya oy istiyor. Çıktı sonra düzeltmeye çalıştı ama ne demek istediği belli olmasına rağmen yandaş medya üç gündür üstünde tepiniyor.

Elbette CHP'nin bileceği iştir ama seçime şunun şurasında 25-26 gün kaldı. Özgür Özel'i konuşturmayın. Ne kadar az konuşursa ne kadar az görünürse iyi. Özgür Özel konuşuyor; Ekrem İmamoğlu'nun, Mansur Yavaş'ın yüreği ağzına geliyor acaba yine ne diyecek diye. Özgür Özel bana sorarsanız seçimden sonra genel başkanlıktan ayrılacak. Partiye faydası yok bari seçime kadar daha fazla zarar vermesin.

Özgür Özel'in 'bedelli' sözleri Yılmaz Özdil'i de çıldırttı: "CHP tarihinin en çapsız genel başkanı" ile ilgili etiketler CHP Yılmaz Özdil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.