ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEM/HDP’YE ZİYARET!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin hakem döven eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'yı savunmasını, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in DEM Parti ziyaretinde yaşananları, İBB’de Meral Akşener’in istifa ettirdiği başkanın bir gün sonra tekrar seçilmesini masaya yatırdı.

''BÜYÜKEKŞİ DAYAK YİYEN HAKEMLE EMPATİ KURACAĞINIZA, DAYAKÇI BAŞKANLA EMPATİ KURUYORSUNUZ''

Özkan, ''Büyükekşi dayak yiyen hakemle empati kuracağınıza, dayakçı başkanla empati kuruyorsunuz. Lütfen istifa edin. Türk futbolunu gömmüşsünüz. Tabutun son çivisini ankaragücü başkanı yumruğuyla çakmış. Güzel olan şey nedir?'' dedi.

''FARUK KOCA İLE EMPATİ YAPAN BİRİ TFF'Yİ YÖNETMESİN''

Bozkurt, ''1985'te yaşanan heysel faciası sonrası alınan tedbirler işe yaradı. İngiliz futbolu artık keyif veriyor. bizim de Türk futbolundaki sorunları çözmemiz gerekiyor. Faruk Koca ile empati yapan biri TFF'yi yönetmesin.

''İMAMOĞLU CHP'NİN PERDE ARKASINDA EŞ BAŞKANDIR''

İmamoğlu CHP'nin perde arkasında eş başkandır. CHP'de Özgür Özel görüntüdeki başkandır. Perde arkasında ise İmamoğlu yönetiyor. Tülay Hatimoğulları Özgür Özel ile resmen dalga geçti. 'Siz de eş başkanla yönetiliyorsunuz' dedi. Özel şehidimizin cenazesinden DEM partisine gitti. DEM, siyaset yapmıyor. DEM, KCK terör yapılanmasının siyasi ayağıdır. Kılıçdaroğlu döneminde hangi yapı var ise Özel döneminde de aynı yapı söz konusu. Esas arkada bir yapılanma var. 2010'dan itibaren dönüştürülen bir CHP yapılanması var. Bu yapılanma etnik, kürtçü ve terör örgütüyle yan yana duran yapılarla ittifak halindedir. Şehit cenazesinde sadece görüntü verdiler. Esas görüşmeyi DEM ile yaptılar. HDP'yi bir türlü kapatmayan anayasa mahkemesi tarihe geçti.

''İKİNCİ BİR 'GEL BAKALIM MUHARREM' VAKASI MI OLACAK?''

İkinci bir 'Gel bakalım Muharrem' vakası mı olacak? İnce büyük sınav verecek. İYİ Parti içinde CHP'nin mevcut yapılanmasıyla hareket eden ve belediyeler boyutunda iddia edilen bazı işbirliklerini sürdürme taraftarları var. Bu taraftarlar şu an mevcut yönetimle çatışıyor.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEM/HDP’YE ZİYARET! ile ilgili etiketler Faruk Koca CHP HDP Özgür Özel TFF Mehmet Büyükekşi Halil Umut Meler İBB Meral Akşener

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.