Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nun Beşiktaş kavgası büyüyor: Murat Ongun krizi...

Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu arasındaki İstanbul'da aday belirleme krizi büyüyor. İstanbul ilçelerinde CHP adaylarının tamamını kendisi belirlemek isteyen İmamoğlu, Beşiktaş'ta Murat Ongun'u aday yapmak isteyince Özgür Özel ile karşı karşıya geldi.

İstanbul'da CHP'nin aday belirleme krizi büyüyor...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerde İstanbul'un tüm ilçelerinin CHP adaylarını belirlemede tek güç olmak istiyor. Bu bağlamda Beşiktaş'ta da aday olarak, kendisine yakın isimlerden olan Murat Ongun konusunda diretiyor.

Murat Ongun'u Beşiktaş'ta aday yapmak isteyen İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüş ayrılığında ve bu görüş ayrılığı krize dönüşmüş durumda.

Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun kongrede devrilmesinde kilit rol oynayarak bir grup Alevi delegeyi son anda ikna eden mevcut Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ı devam ettirmekte diretiyor.

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nun Beşiktaş kavgası büyüyor: Murat Ongun krizi...

ÖZEL, ALEVİ DELEGELERİ KIZDIRMAK İSTEMİYOR

Özgür Özel'in Beşiktaş'ta Rıza Akbolat'ın yeniden aday gösterilmesini istemesinin temel sebebinin, parti içerisindeki Alevileri küstürmemek olduğu belirtiliyor.

Özel, Akbolat aday gösterilmemesinin "partideki Alevilerin dışlandığına" yönelik algıyı güçlendireceği için tehlikeli olduğunu düşünüyor.

Diğer bir sebep ise, Özel'in Beşiktaş'ta Murat Ongun gibi İmamoğlu'na bu kadar yakın bir ismin aday gösterilmesinin de "emanetçi genel başkan" yakıştırmalarına hizmet edeceğini düşünmesi olduğu öne sürüldü.

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nun Beşiktaş kavgası büyüyor: Murat Ongun krizi... ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Özgür Özel Murat Ongun Beşiktaş takım CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.