Özgür Özel ile Muharrem İnce arasında kritik görüşme! Muharrem İnce'den dikkat çeken seçim açıklaması...

Yerel seçimler yaklaşırken İYİ Parti ile istediği ittifakı kuramayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüştü. İnce, görüşme sonrası yaptığı açıklamada "Yerel seçim için de kaygılarımızı dile getirdik. CHP, amiral gemisidir." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile CHP Genel Merkezi'ndeki makamında bir araya geldi.

CHP lideri Özel’e, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel ile Gül Çiftci eşlik etti.

Görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti.

GÖRÜŞME SONRASI MUHARREM İNCE'DEN AÇIKLAMA

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Yeni seçilen Özgür Özel'e başarı dileklerimizi iletmek için geldik. Memleket meseleleri için değerlendirmelerde bulunduk. Yerel seçim için de kaygılarımızı dile getirdik. CHP, amiral gemisidir. Özgür Özel'e görüşlerimizi aktardık." ifadelerini kullandı.


CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise görüşme sonrası, Muharrem İnce'ye teşekkür etti. Ve Can Atalay kararını bir hukuk garabeti olarak gördüklerini değerlendirdi.

 

 

Özgür Özel ile Muharrem İnce arasında kritik görüşme! Muharrem İnce'den dikkat çeken seçim açıklaması... ile ilgili etiketler Muharrem İnce Özgür Özel CHP Memleket Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.