Özgür Demirtaş'ın bayram tatili "zehir" oldu!
 Soluğu hastanede aldı

Twitter'da polemikleri ile adından sıkça söz ettiren Prof. Dr. Özgür Demirtaş, tatil yaparken hastanelik oldu. Özgür Demirtaş'a zehirli trakonya balığı çarptı!




Ünlü Twitter fenomeni ekonomist Özgür Demirtaş'ın bayram tatili zehirli bir balık nedeniyle hastanede sonlandı. Demirtaş'a, halk arasında "Çarpan balığı" olarak bilinen ve Akdeniz, Marmara ve Ege denizlerinde yaşayan zehirli balık türü Trakonya çarptı!

Tatilini Ege'de sürdüren ünlü ekonomist Demirtaş, balığın üzerine basınca gözünü hastanede açtı..

Demirtaş yaşadıklarını sosyal medya hesabından şu sözlerle anlattı;


"Sevgili Arkadaşlar: Ayağımı Trakonya Balığı soktu. Daha önce bu kadar acı duyduğumu hatırlamıyorum :-(( Çocukluğum da Ege’de geçti ama denizde hiç böyle bir şey başıma gelmemişti. Lütfen dikkat edin, ayağınıza plastik de olsa bir şey giyin. Gerçekten inanılmaz bir acıydı... 

Zehirden ötürü acı çok büyük oldu. Sağolsunlar doktor bey iğneleri çıkardı. Çok zehirli bir balıkmış. Acı dayanılmazdı. Sizler de dikkat edin lütfen... İnanın acı feci idi. Zehirden ötürü öyle bir acı oluyormuş.

Özgür Demirtaş'ın bayram tatili "zehir" oldu!
 Soluğu hastanede aldı ile ilgili etiketler Hastane Zehir özgür demirtaş trakonya balığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.