Özgü Namal, aşk orucunu bozdu! Sevgilisiyle görüntülendi

Özgü Namal, eşi Ahmet Serdar Oral'ı kaybetmesinin ardından yasa boğulmuştu. Eşi ve çocukları ile birlikte gözlerden uzak yaşayan ünlü oyuncu eşinin vefatının ardından İstanbul'a döndü. Ekranlara dönme kararı alan Özgü Namal ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Özgü Namal, aşk orucunu bozdu ve sevgilisiyle birlikte görüntülendi.

Özgü Namal'ın 2014 yılında evlendiği eşi ve iki çocuğunun babası Ahmet Serdar Oral, üç yıl önce kalp krizi geçirerek 53 yaşında yaşamını yitirmişti. Özgü Namal, eşi Ahmet Serdar Oral'ın vefatı nedeniyle derin bir üzüntü duymuştu. Özgü Namal, 2015 senesinde Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal ekranlara dönmeye de karar verdi.Uzun süre hayatına kimseyi almayan ünlü oyuncu, aşk orucunu bozdu.

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI!

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun iddiasına göre; güzel oyuncu yaz aylarında Bodrum'da tanıştığı turizmci Ferman Bey ile yeni bir ilişkiye başladı. Çift, önceki gün İstanbul'da bir AVM çıkışı görüntülendi.

Özgü Namal, aşk orucunu bozdu! Sevgilisiyle görüntülendi

 

Özgü Namal, aşk orucunu bozdu! Sevgilisiyle görüntülendi ile ilgili etiketler Özgü Namal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.