Özge Ulusoy photoshop aşkından vazgeçmiyor! Bir bacağını inceltip ötekini kalın bıraktı

Son dönemde yaptığı çarpıcı 'evlilik' açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy'un Instagram'da paylaştığı fotoğraf karesine uyguladığı photoshop çok konuşuldu. Fransa seyahatinden karelerini takipçileriyle paylaşan Ulusoy'a yorum yağdı.

38 yaşındaki ünlü manken Özge Ulusoy, "Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan evlenme teklifi geldiğini söyleyip espri yapmıştım. Bunun ardından günlük evlilik tekliflerinin sayısı 100'e çıktı" şeklindeki açıklamalarıyla magazin gündeminde konuşulmaya devam ederken şimdi de photoshop yaptığı fotoğraf kareleriyle adından söz ettirdi.

Uzun zamandır iş insanı Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşayan güzel model Fransa'ya gitti. Yıllar içindeki inanılmaz değişimiyle adından sık sık söz ettiren Ulusoy, Fransa seyahatinden çektiği fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerinin beğenisine sundu.

 

BACAKLARINDAKİ FARKLA YAKAYI ELE VERDİ

Geçtiğimiz haftalarda burun ucu ameliyatı olduğunu açıklayan ve imaj yenileyen Özge Ulusoy'un Vendome Meydanı'ndan paylaştığı fotoğraf kareleri kısa süre içerisinde 3 bin kişi tarafından beğenildi ancak bir detay dikkatli gözlerden kaçmadı. Fotoğrafta Özge Ulusoy'un bacaklarındaki değişiklik dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı. Ulusoy'un bacaklarının normalden daha ince görünmesi ve iki bacağın kalınlığının birbirinden farklı olması dikkat çekti.

İşte Ulusoy'un çok konuşulan o fotoğraf kareleri...

Özge Ulusoy photoshop aşkından vazgeçmiyor! Bir bacağını incelip ötekini kalın bıraktı

Özge Ulusoy photoshop aşkından vazgeçmiyor! Bir bacağını incelip ötekini kalın bıraktı

 Özge Ulusoy photoshop aşkından vazgeçmiyor! Bir bacağını incelip ötekini kalın bıraktı


BU İLK DEĞİL!

Özge Ulusoy 2017 yılında Amerika ziyaretinden paylaştığı fotoğraflarda da photoshopu abartınca alay konusu olmuştu. Ulusoy'un bir bacağının diğerinden ince, bir kolunun diğerine göre daha zayıf olması ise günlerce konuşulmuştu.

Özge Ulusoy photoshop aşkından vazgeçmiyor! Bir bacağını inceltip ötekini kalın bıraktı - Resim : 4

Ulusoy, photoshop iddialarıyla ilgili daha önce "Bacağımda neden photoshop olsun. Arka plan normal zaten. Ayrıca aşırı zayıfım yahu neyi incelteyim" açıklamasında bulunmuştu.

Özge Ulusoy photoshop aşkından vazgeçmiyor! Bir bacağını inceltip ötekini kalın bıraktı ile ilgili etiketler Özge Ulusoy estetik Sosyal Medya photoshop filtre
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.