Özge Ulusoy güzellik merkezinden paylaştı! Sosyal medya karıştı: “Allah yardım etsin!”

Senelerdir podyumlarda fırtına gibi esen, son dönemlerde ise sunuculuğu ile öne çıkmayı başaran ünlü manken Özge Ulusoy, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Ulusoy’un son halini görenler, gözlerine inanamadı. İşte Ulusoy’un o paylaşımlarına ilişkin ayrıntılar…

Seneler önce podyumlara adım atan ve gerek doğal güzelliği gerek ise de kusursuz fiziği ile herkesi kendisine hayran bırakan ünlü manken Özge Ulusoy, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Özel defilelerde boy göstermeye devam eden yanı sıra hem TV programlarında hem de bazı gecelerde sunuculuk performansları ile öne çıkan Özge Ulusoy, geçtiğimiz aylarda yaşamış olduğu baba acısı ile adeta yürekleri dağladı.

Çok sevdiği babasını bir trafik kazasında kaybeden ve babasının ölümüne sebep olan kazanın ihmal sonucu gerçekleşmiş olduğunu belirterek merhum babasının hakkını aramaya devam edeceğini belirten Özge Ulusoy, acılı gününde dahi estetikleri ile gündeme gelmiş ve sosyal medya kullanıcıları tarafından acımazsızca eleştirilmişti.

“Mimik yok”, “Estetiklerinden ağlayamıyor bile”, “Ağlıyor mu gülüyor mu belli değil” gibi ağır eleştirilere maruz kalan Özge Ulusoy, Instagram hesabından yapmış olduğu son paylaşımlar ile yine dikkatleri üzerine çekti. Babasının vefatının ardından bir hayli kilo verdiği gözlenen Özge Ulusoy, bir güzellik merkezinden yaptığı paylaşımlar ile sosyal medya kullanıcıları tarafından yine ağır eleştirildi. Ulusoy’un yeni görünümü eleştiren sosyal medya kullanıcıları, ünlü mankene karşı sert yorumlarda bulundu.

DEĞİŞİMİ DİKKAT ÇEKTİ!

Özge Ulusoy güzellik merkezinden paylaştı! Sosyal medya karıştı: “Allah yardım etsin!”

Son dönemlerde değişen görünümü ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden ünlü manken Özge Ulusoy, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yeni paylaşımlar yaptı. Gitti bir güzellik merkezinde birtakım işlemler yaptırdığı görünen Ulusoy, o anları takipçileri ile paylaştı. Ulusoy’un değişen görünümü, dikkatlerden kaçmadı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI AĞIR ELEŞTİRDİ!

Özge Ulusoy’un Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımlar, sosyal medya kullanıcıları tarafından ağır eleştirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı Ulusoy’u “Doğal güzelliğinizi ne hale getiriyorsunuz. Allah yardım etsin” sözleri ile eleştirirken bir diğeri de “İnsan bunu kendine neden yapar?” sorusunu sordu.

Özge Ulusoy güzellik merkezinden paylaştı! Sosyal medya karıştı: “Allah yardım etsin!” ile ilgili etiketler Özge Ulusoy Sosyal Medya estetik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.