Özge Ulusoy babasının ölümünün ardından aldığı tehdit mesajlarını ifşa etti

Manken Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy, 4 Aralık'ta Ankara’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Babasının ölümünün bir kaza değil cinayet olduğunu söyleyen Özge Ulusoy, tehdit mesajları aldığını açıkladı. Ulusoy, kendisine gönderilen mesajları sosyal medyadan ifşa etti.

Özge Ulusoy’un 73 yaşındaki babası emekli albay Haydar Ulusoy, 4 Aralık günü Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Baba Ulusoy, Beykoz'da bulunan Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

Baba acısıyla sarsılan Özge Ulusoy, kazayla ilgili Kanal D Haber'e yaptığı açıklamada babasının ölümünün bir kaza değil cinayet olduğunu söylemişti. "Neden bir kazayı örtbas etmek isteyesiniz ki, adı üzerinde kaza, cinayet örtbas edilir" şeklinde konuşan Ulusoy, kazaya sebebiyet verdiği için tutuklanan sürücü Elif N.'nin çelişkili ifadeler verdiğini ifade etmişti.


Özge Ulusoy, babasının ölümüyle ilgili yaptığı ''Kaza değil, cinayet'' şeklindeki açıklamalarının ardından sosyal medyadan tehdit mesajları aldığını paylaştı.


"VİCDANSIZ SENSİN!"

Babasına otomobiliyle çarpan sürücünün dayısı olduğunu iddia eden bir kişi, Özge Ulusoy'a sosyal medya üzerinden "Vicdansız sensin. Ukala ne haddine senin herkese iftira atmak. Ben Elif'in dayısıyım. Haddini bil artık. Bilmezsen ben sana bildiririm hadsiz seni" şeklinde mesajlar gönderdi. Ulusoy kendisine gönderilen bu mesajları Instagram hesabının hikaye bölümünden ifşa etti.

"ALLAH'IM BİZİ BU İNSANLARDAN KORU"

Gelen mesajları takipçileriyle paylaşan Özge Ulusoy şu ifadeleri kullandı: "Bak sen bir de bana haddimi bildirecekmiş. Babamı öldürüp türlü yalanlar söylemişsiniz. Ben gerçeği söyleyip babamın hakkını arayıp adalet isteyince bir de tehdit ediyorsunuz? Sen kimsin ha kimsin? Allahım sen bizleri koru bu insanlardan korkunç! Hâlâ şoku ve korkuyu atamıyorum üzerimden. Tehdit etmek nedir ya?"

Özge Ulusoy babasının ölümünün ardından aldığı tehdit mesajlarını ifşa etti - Resim : 2

Ulusoy bir diğer paylaşımında ise ''Allahım sen bizleri koru bu insanlardan. Korkunç! Hala şoku ve korkuyu atamıyorum üzerimden. Tehdit etmek nedir ya?!?!'' ifadelerini kullandı.

Özge Ulusoy babasının ölümünün ardından aldığı tehdit mesajlarını ifşa etti - Resim : 3

Özge Ulusoy babasının ölümünün ardından aldığı tehdit mesajlarını ifşa etti ile ilgili etiketler Özge Ulusoy Haydar Ulusoy Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.