Özge Özpirinçci'den beklenen haber geldi!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 2 yaşındaki yeğeninin bakıcısı tarafından istismar edildiğini duyuran ve bakıcının bulunması için yardım isteyen Özge Özpirinçci'den sevindirici haber geldi.

Şimdilerde Kadın adlı dizide izlediğimiz Özge Özpirinçci, sosyal medyanın gücüne başvurdu ve iki yaşındaki yeğenini istismar eden dadının fotoğrafını paylaşarak takipçilerinden yardım istedi. Kısa sürede çok yerde haber olan büyük ses getiren çağrı yanıt buldu. Sadece bir gün içerisinde dadı bulundu.

 BAKICI KADIN YAKALANDI!

Özpirinçci, sosyal medya hesabından yeğenine şiddet uygulayan dadının bulunduğunu yine sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

“Yeğenime şiddet uygulayan kadın yakalandı. Bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ederim! Çok! Konu yargıya intikal ettiği için hakkında hassasiyet göstermesini diliyorum basın mensuplarından. Bir daha kimsenin böyle bir yardım istememesi dileğiyle”

Özge Özpirinçci'den beklenen haber geldi! ile ilgili etiketler Özge Özpirinçci istismar yeğeni bakıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.