Özge Özpirinçci ve kızı Mercan’ın dansına takipçilerinden yoğun ilgi!

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk ile olan mutlu evliliğinden dünyaya getirdiği kızı Mercan ile kamera karşısına geçti. Ünlü oyuncu ile kızının eğlenceli anları sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı.

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, uzun yıllar aşk yaşadığı oyuncu Burak Yamantürk ile 18 Eylül 2021'de nikah masasına oturdu. Mutlu çift aynı yıl kızları Mercan'ı kucağına aldı.

Özpirinçci son olarak Mercan ile evdeki eğlenceli anlarını paylaştı. Anne - kıza Ayça Erturan, Büşra Pekin, Hazal Kaya, Berrak Tüzünataç, Ece Sükan, Songül Öden gibi birçok ünlü isimden yorum geldi. Özpirinçci'nin takipçileri Mercan hakkında ''Aynı babası'' yorumunda bulundu.  Ünlü oyuncu ile kızının eğlence dolu anları sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı.

Özge Özpirinçci ve kızı Mercan’ın dansına takipçilerinden yoğun ilgi! ile ilgili etiketler Özge Özpirinçci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.