Özge Özpirinçci önce eşek sahiplenmişti şimdi ise...

Özge Özpirinçci, sahiplendiği eşeğin ardından iki de keçi yavrusunun bakımını üstlendi. Keçileriyle fotoğraf paylaşan güzel oyuncu, keçi sahiplenmesine eleştirel yaklaşımda bulunan bazı takipçilerine "Merak etmeyin doğal ortamlarında en iyi şekilde bakılacaklar" mesajı verdi

Özge Özpirinçci hayvan sever ünlü isimler arasında başı çekiyor. Bir süre önce yavru bir eşeği sahiplenen güzel oyuncu, şimdi de iki keçi yavrusunun bakımını üstlendi. Keçi yavrularıyla çektirdiği fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan sanatçı, takipçilerinden isim önerilerinde bulunmalarını istedi.

qwewqwrqw

“EVDE BESLEMİYORUZ”

Öte yandan Özpirinçci, duyarlı takipçilerine keçilerin bakımı konusunda şu açıklamayı yapma gereği hissetti:”Endişelenenlere ufak bir bilgi. Bu keçileri evde beslemiyoruz arkadaşlar. Zilli’nin de bulunduğu çiftlik evimizde dışarıda besliyoruz. Cinslerine uygun şekilde ayarlanan ahırlarında yaşayacaklar. Gündüzleri dışarıda serbest dolaşıp gece ahırlarına girecekler. Düşünceli tavırlarınız çok tatlı ama merak etmeyin. Biz de düşünüyoruz onların doğal yaşamlarını. Hayvanlara sevgi sevgi, doğaya saygı!"

Özge Özpirinçci önce eşek sahiplenmişti şimdi ise... ile ilgili etiketler Özge Özpirinçci eşşek sahiplendi kuzu şok olacaksınız
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.