Özge Özder kendisine taciz içerikli mesajlar atan takipçisini affetti

43 yaşındaki bir çocuk annesi Özge Özder, sosyal medya üzerinden Taha K. isimli bir takipçisinden kendisine gönderilen taciz içerikli mesajın ardından soluğu savcılıkta aldı. Taha K., kendisini mahkemede “Alkolün ve gençliğin etkisiyle istemeden böyle bir olay oldu. Hicap duyuyor, özür diliyorum” deyince Özge Özder şikayetinden vazgeçti.

Umutsuz Ev Kadınları dizisinde canlandırdığı Emel karakteriyle gönüllerde taht kuran ve son olarak Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisiyle izleyici karşısına çıkan Özge Özder bir takipçisinin taciz içerikli sözlerini affetti. Özge Özder, kendisine gelen mesajların ardından hemen savcılığa başvurdu. Yürütülen soruşturmada mesajın sosyal medya kullanıcısı 28 yaşındaki Taha K.’den geldiği tespit edildi.

Özge Özder kendisine taciz içerikli mesajlar atan takipçisini affetti

Hakim karşısına çıkan Taha K., “Alkolün ve gençliğin etkisiyle istemeden böyle bir olay oldu. Hicap duyuyor, özür diliyorum” dedi. Evli ve bir çocuk annesi oyuncu Özge Özder bu özür üzerine şikayetinden vazgeçti.


Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre; Taha K., ifadesinde Özder'i şahsen tanımadığını, ünlü olduğu için takip ettiğini belirtti. Genç adam, bu hesabı çok kullanmadığını, bir süre önce ele geçirildiğinden şüphelendiğini belirterek suçlamayı reddetti.

Savcılık, suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiği belirtilen Taha K. hakkında, 'Cinsel taciz' suçundan dava açtı.

Hakim karşısına çıkan genç adam, "Bekarım. Alkolün ve gençliğin etkisiyle istemeden böyle bir olay oldu. İddianamedeki mesajı attım, hicap duyuyorum, kendilerinden özür diliyorum" dedi. Gencin ifadesinin ardından ünlü oyuncu şikayetinden vazgeçti, dava düştü.

 

Özge Özder kendisine taciz içerikli mesajlar atan takipçisini affetti ile ilgili etiketler Özge Özder mahkeme dava Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.