"Özge gibi dünya doğalı bir kadından sonra..."

Oyuncu Engin Altan Düzyatan ile 4 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Neslişah Alkoçlar, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa gelen yorumla küplere bindi. Alkoçlar, yoruma iki kere cevap vererek ne kadar sinirlendiğini belli etti.

Engin Altan Düzyatan ve oyuncu Özge Özpirinçci beş yıllık birlikteliğin ardından evlenmeleri beklenirken sürpriz bir şekilde ilişkilerini noktalamıştı. Ayrılığın ardından yeni bir aşka yelken açan Engin Altan Düzyatan 2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile dünyaevine girmişti.

"HER KOCANIN KADERİ..."

Engin Altan Düzyatan’ın eşi Neslişah Alkoçlar Düzyatan katıldığı bir düğünden fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp altına 'Her kocanın kaderi güzel bir kare yakalamak' notunu düştü.

Kısa sürede büyük ilgi gören fotoğrafa bazı takipçiler tarafından olumsuz eleştiriler de geldi.

 "ÖZGE GİBİ DÜNYA DOĞALI BİR KADINDAN SONRA..."

Bir takipçisi 'Ya o değil de Özge gibi dünya doğalı bir kadından sonra senin gibi bir kadınla olması çok acayip ve çok tutarsız' yorumunu yapınca Neslişah Alkoçlar çok kızdı.

Alkoçlar, kötü yorumda bulunan takipçisine şu sözlerle yanıt verdi; 'Çocuğunuz adına üzülüyorum böyle bir annesi var, ne üzücü… Allah kalp güzelliği versin. Kaldı ki bana bu kadar değer verip sinir olmanıza rağmen takip etmeniz beni çok gururlandırdı. Maşallah çok tutarlısınız...'

 İşte o yorum:

"Özge gibi dünya doğalı bir kadından sonra..." - Resim : 2

"Özge gibi dünya doğalı bir kadından sonra..." ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan neslişah alkoçlar özge özprinçci
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.