ÖZET | Bursaspor-Galatasaray maç sonucu: 0-5

Galatasaray, 29. haftada Bursaspor deplasmanına çıktı. Galatasaray çok baskılı oynadığı mücadeleden 5-0'lık galibiyetle ayrıldı. Galatasaray bu üç puanla Avrupa kupaları yolunda rahat bir nefes aldı.

29. haftanın kritik mücadelelerinden birinde Bursaspor evinde Galatasaray'ı konuk etti. Galatasaray zorlu deplasmandan rahat bir galibiyetle ayrıldı. Galatasaray, Bursaspor'u 5-0 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray'da goller dakika 5 ve 45'de Bruma, 57'de Ahmet Çalık, 60'da Podolski ve 89'da Yasin Öztekin'den geldi.

Galatasaray bu üç puanla puanını 52'ye çıkarttı. Bursaspor ise 35 puanda kaldı.

Maçtan dakikalar...

Maçta ilk düdük çaldı. Maça Galatasaray başladı.

GOOOLL | Sarı-Kırmızılı ekipte genç yıldız Bruma, çalımlarla kaleye yaklaştı ve zor açıdan topu ağlarla buluşturdu. Galatasaray, 5. dakikada Bursaspor'un karşısında 1-0 öne geçti.

Galatasaray, 7. dakikada bir kez daha tehlikeli geldi. Yasin Öztekin'in vuruşunda Bursaspor savunması topu çizgiden çıkardı.

Galatasaray maçta çok daha etkili olan taraf.

Bursaspor, dakika 14'de ilk tehlikeli atağını gerçekleştirdi. Stancu ceza sahası içinde topla buluştu. Vurdu ancak top auta çıktı.

Yine çizgiden çıktı!

Galatasaray dakika 25'te sol kanattan çok etkili geldi. Bruma ortaladı, ceza sahası içerisinde top Sabri'nin önünde kaldı. Sabri çok sert bir vuruş yaptı Bursaspor savunması yine kaleye giden topu çizgiden çıkarttı.

32. dakikada kaptan Selçuk İnan uzaktan şansını denedi ancak top farklı şekilde auta çıktı.

Dakika 35'de Galatasaray bir kez daha etkili geldi. Sabri savunmanın arkasına çok güzel bir pas attı. Podolski topun gelişine iyi bir vuruş yaptı ancak top auta çıktı.

Maçta ilk sarı kart çıktı. Tolga Ciğerci, rakibi Pablo Batalla'ya yaptığı faul sonrasında maçta ilk sarı kartı gören isim oldu.

Dakika 43'te havadan atılan uzun pasa ayağını kaldırarak hamle yapan Faty, Ahmet Çalık'ın suratına vurdu. Pozisyon sonrası hakem Halis Özkahya, Faty'e sarı kart verdi.

Harika organizasyon ve gol!

GOOOLL | LGalatasaray dakika 45'te harika bir organizasyonla golü buldu. Ceza sahası dışında topla buluşan Bruma topu Podolski'ye verdi. Podolski bekletmeden tekrar Bruma'ya harika bir pas attı. Bruma kaleci ile karşı karşıya geldi ve golü attı.

Bursaspor'da Faty oyuna devam edemedi ve yerini Jorquera'ya bıraktı.

Bursaspor'da oyuncu değişikliği

Bursaspor'da Mert Örnek oyundan çıktı yerine Kubilay Kanatsızkuş dahil oldu.

İkinci yarıda ilk düdük çaldı.

GOOOLLL | Galatasaray 58. dakikada skoru 3-0 yaptı. Ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşta topun başına Sneijder geçti. Hollandalı yıldız müthiş bir orta açtı. Galaatsaray'ın genç yıldızı Ahmet Çalık gelen ortaya düzgün bir kafa vuruşu yaptı ve skor 3-0 oldu.

GOOOLLL | Galatasaray 60. dakikada skoru 4-0'a getirdi. Sneijder, Podolski'ye bir ara pas attı. Podolski kaleci ile karşı karşıya kaldı düzgün bir vuruşla skoru 4-0'a getirdi.

Sneijder bu maçta yaptığı 2 asist ile birlikte ligdeki 13. asistine ulaştı.

Galatasaray'da iki oyuncu değişikliği birden. Tolga Ciğerci ve Selçuk İnan oyundan çıktı. Yerlerine Josue ve De Jong girdi.

68. dakikada Sneijder, ceza sahası dışından sert bir vuruş yaptı. Top auta yaptı.

Bruma şov!

Dakika 77'de Wesley Sneijder'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Bruma, rakiplerini geçtikten sonra sonra ceza alanına girdi. Portekizli yıldız kaleci ile karşı karşıya kötü bir vuruş yaptı ve top auta çıktı.

Dakika 79'da Podolski oyundan çıktı. Podolski'nin yerine Eren Derdiyok oyuna dahil oldu.

GOOOLL!! Galatasaray, Yasin Öztekin'in harika golü ile dakika 89'da skoru 5-0'a getirdi.

Maç 5-0'lık skorla sona erdi.

ÖZET | Bursaspor-Galatasaray maç sonucu: 0-5 ile ilgili etiketler Bursaspor Galatasaray bursaspor galatasaray bursaspor 0 galatasarat 5 maç sonucu özet
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.