ÖZET | Anadolu Efes, Kızılyıldız'a mağlup oldu | 93-85

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague 34'üncü hafta maçında Kızılyıldız Sırbistan'da 93-85 mağlup oldu

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague 2021-22 sezonu 34'üncü hafta mücadelesinde Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibine 93-85 mağlup oldu.

Belgrad'da oynanan maçta ilk çeyreğe iyi başlayan temsilcimiz bu çeyreği 29-21 önde kapattı. İkinci çeyrekte oyuna dengeyi getiren Kızılyıldız, 19 sayı atarken rakibine ise 11 sayı şans verdi ve devreye 40-40 eşitlikle girildi. 3'üncü periyodu 65-62 önde kapatan Kızılyıldız, son çeyrekte de üstünlüğünü sürdürdü ve karşılaşmayı da 93-85 kazandı.

Play-Off'a kalmayı daha önce garantileyen Anadolu Efes, Rus takımlarının organizasyondan ihracı sonrası ligde 16 galibiyet ve 12 yenilgi aldı.

 

ÖZET | Anadolu Efes, Kızılyıldız'a mağlup oldu | 93-85 ile ilgili etiketler Anadolu Efes EuroLeague kızılyıldız euroleague basketbol
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.