Özer Hurmacı futbolu bıraktığını açıkladı

Kariyerinde Fenerbahçe ve Trabzonspor olmak üzere birçok kulüpte top koşturan 35 yaşındaki Özer Hurmacı, aktif futbol yaşamına son verdiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Özer Hurmacı;

"Çok Değerli Spor Camiasına; Futbol bana çok güzel, çok özel duygular tattırdı. Çocukluğumda, gençliğimde, hayatımın her anında futbol var oldu. Benim içinse artık aktif futbolculuk kariyerimi noktalama vakti. Bu güzel yıllarda yanımda olan başta saygı değer hocam Aykut Kocaman’a; FenerbahçeTrabzonspor, Ankaraspor, Bursaspor ve formalarını gururla taşıdığım tüm değerli camialara teşekkürlerimi sunuyorum. Desteklerini iyi günde kötü günde esirgemeyen Başta Aileme tüm Taraftarlara ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Farkında olmadan üzdüğüm, kırdığım, sinirlendirdiğim birileri varsa haklarını helal etsinler. Her son yeni başlangıçlar demektir. Yeni maceralarda görüşmek üzere… Kalın sağlıcakla." ifadelerini kullandı.

ÖZER HURMACI KİMDİR?

Kariyerine Almanya'nın KSV Bautnal takımında başlayan Hurmacı, Ankaraspor, Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursaspor, Sivasspor, Kasımpaşa gibi üst düzey kulüplerde uzun yıllar forma giydi. Kariyerinde toplamda 433 maça çıkan 35 yaşındaki futbolcu, 46 gol 51 asistlik performansa imza attı. 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa başarısı bulunan Hurmacı en son Bursaspor'da mücadel etmişti.

Öte yandan yapılan açıklamada Hurmacı'nın çalıştığı teknik adamlardan Aykut Kocaman'a teşekkür etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Özer Hurmacı futbolu bıraktığını açıkladı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor özer hurmacı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.