Özel jet şirketinin İstanbul ofisine operasyon düzenlendi!

Brezilya’da geçtiğimiz ağustos ayında Türkiye merkezli bir firmaya ait özel jette ele geçirilen 1 ton 300 kilogram uyuşturucuyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında firmanın İstanbul’daki merkezine operasyon düzenlendi.

Ağustos ayının ilk haftasında Brezilya’da özel bir jette ele geçirilen 1 ton 300 kilogram uyuşturucuyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının da soruşturma başlattığı öğrenildi.

ŞİRKETİN İSTANBUL'DAKİ MERKEZİNE OPERASYON YAPILDI

Savcılıkça yürütülen soruşturma kapsamında harekete geçen İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin jetin kiralandığı firmanın İstanbul’daki merkezine akşam saatlerinde operasyon düzenlediği öğrenildi. Söz konusu firmanın İstanbul’daki merkezinde arama yapıldığı ve bazı kişilerin “şüpheli“ sıfatıyla gözaltına alındığı iddia edildi.

İSPANYOL YOLCU VE MÜRETTEBAT GÖZALTINA ALINMIŞTI

Türkiye merkezli bir holdingin bünyesinde faaliyet gösteren özel havayolu şirketine ait jet, bu yılın ortalarında İspanyol uyruklu kişilere kiraya verilmişti. Söz konusu jette Brezilya polisi tarafından ağustos ayı başında yapılan aramada onlarca bavul içerisinde yaklaşık 1,3 ton kokain ele geçirildiği duyurulmuştu. O tarihte yapılan baskında uçaktaki bir İspanyol yolcu ve mürettebat gözaltına alınmıştı.

Özel jet şirketinin İstanbul ofisine operasyon düzenlendi! ile ilgili etiketler Brezilya uçak İstanbul kokain Özel jet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.