Özel hayatını kimse merak etmiyor! İşte Şeyma Subaşı'nın abone sayısı

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada 'ücretli abonelik' başlatmış ve özel hayatıyla ilgili tüm detayları burada paylaşacağını söylemişti. Subaşı'nın abone sayısı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Şeyma Subaşı, Instagram'da 2 milyon 900 bin takipçiye sahip. Paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve aşk hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Subaşı, geçtğimiz günlerde sosyal medyada 'ücretli abonelik' başlattı ve özel hayatını burada paylaşacağını duyurdu.

Önce 66.99 TL'ye abonelerine özel hayatını açacağını vadeden Şeyma, sonradan ücreti 134.99 TL'ye çıkarmıştı.

Sabah'ın haberine göre; geçen ay yüzbinlerce abonesi olduğu konuşulan Şeyma'nın abone sayısı daha 5 bini bile bulmamıştı. Subaşı, abone sayısını artırmak için kampanya başlatmıştı.

Subaşı, 5 bininci aboneye cep telefonu, 10 bininciye yurtiçi tatili ve 20 bininciye de yurtdışı tatili hediye edeceğini vadetmişti.

BEKLEDİĞİ SAYIYA ULAŞAMADI

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre; Şeyma'nın abone sayısı daha bini bile bulmamış. Abonelik bölümündeki en yüksek beğeni sadece 719; o da İstanbul'daki nikahından paylaştığı postu. Görünen o ki Şeyma Subaşı'nın özel hayatıyla pek de ilgilenen yok.

Özel hayatını kimse merak etmiyor! İşte Şeyma Subaşı'nın abone sayısı ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.