Özel Harekat'ın mühimmat deposunda patlama!

Malatya Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün mühimmat deposunda meydana gelen patlamada 1 özel harekat polisi yaralandı. İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, patlamanın özel harekat polisinin mermiyle oynaması sırasında yaşandığını, yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı.

Olay, akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yeşiltepe'de bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün mühimmat deposunda meydana geldi.

Mühimmat deposundaki patlama sesi, paniğe neden oldu. Patlamada bir özel harekat polisi yaralandı. Yaralı polis ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından kentteki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ, YARALI POLİSİ ZİYARET ETTİ

Patlama haberini aldıktan sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan polisleri ziyaret eden Emniyet Müdürü Ömer Urhal polisin durumlarının iyi olduğunu söyledi.

İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın bir polis memurunun mermiyle oynadığı sırada meydana geldiğini söyledi.

Urhal, "Silah temizleme odasında mermiyle oynayan bir polis memurumuz, kovandaki barutun patlaması sonucu yaralandı. Patlamadan dolayı memurumuzun sol elinin 2 parmağı zedelendi. Yaralımız tedavisinin ardından hastaneden taburcu edilecek." dedi.

Özel Harekat'ın mühimmat deposunda patlama! ile ilgili etiketler Malatya patlama özel harekat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.