Özel Harekat polisi ailesini katletti! Annesini, ağabeyini ve yengesini çamlık alana çağırıp öldürdü!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Bingöl'de Özel Harekat polisi olarak görev yaptığı bildirilen A.E, annesini, ağabeyini ve yengesini öldürdü.

Son dakika haberi: Bingöl'de özel harekat polisi olarak görev yaptığı bildirilen A.E, alacak verecek meselesinden dolayı aralarında husumet olduğu iddia edilen annesi ve ağabeylerini İznik Gölü kıyısındaki çamlık alana çağırdı. A.E, burada tartıştığı aile bireylerine silahla ateş etti.

Olayda zanlının annesi Bedriye E., ağabeyi Remzi E. ve yengesi Fatma E. olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan diğer ağabey Mehmet E. ise hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan zanlı, İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Özel Harekat polisi ailesini katletti! Annesini, ağabeyini ve yengesini çamlık alana çağırıp öldürdü! ile ilgili etiketler Bursa
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.