Özel Harekat kapıyı kırarken camdan izlediler!

İstanbul'da Özel Harekat bir çeteye şafak baskını düzenledi. Evi basılan şüpheliler kapının kırılmasını camdan izledi. İçeriden bir kişi "Kapı açılmıyor, açabilirseniz açın" diyerek polislere seslendi.

İstanbul'da şafak vakti çete operasyonu yapıldı. Birçok adrese giren ekipler şüphelileri gözaltına aldı. Özel harekat polislerinin de zırhlı araçlarla katıldığı operasyonlarda, bazı evlere koçbaşı kullanılarak girildi. Polisler, koçbaşı ile çelik kapıyı kırmaya çalışırken evde bulunan bir kadın ve bir erkek cama çıkarak polislere tepki gösterdi. Polislerin "Kapıyı açın" çağrısına rağmen kapıyı açmayan bu kişiler, "Kapı açılmıyor, açabilirseniz açın" diye cevap verdi.

KOÇBAŞIYLA GİRDİLER

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, eşzamanlı birçok adrese çete operasyonu düzenledi. Operasyona özel harekat polislerinin yanı sıra çok sayıda polis katıldı.

Daha önceden belirlenen adreslere giren ekipler şüphelileri gözaltına aldı. Sultangazi Zübeydehanım Mahallesinde bir gecekonduya giren ekipler evde arama yaptı. Ekipler içerde arama yaparken özel harekat polisleri uzun namlulu silahlarla güvenlik önlemi aldı. Bazı evlere koçbaşı kullanılarak girildi.

istanbul-da-cete-operasyonu-4-10474326_o

PENCEREDEN İZLEDİLER

Özel Harekat Timleri ile birlikte kapıya gelen polis ekiplerinin seslenmesine rağmen evde oturanlar kapıyı açmadı. Polisler, 'koç başı' ile çelik kapıyı kırmaya çalışırken evde bulunan bir kadın ve bir erkek cama çıkarak polislere tepki gösterdi. Polislerin "Kapıyı açın" çağrısına rağmen kapıyı açmayan bu kişiler, "Kapı açılmıyor, açabilirseniz açın" diye cevap verdi.

istanbul-da-cete-operasyonu-6-10474326_o

EVDE TERÖR ÖRGÜTÜ İZİ!

Çelik kapının kırılmasının ardından ekipler arama yapmak için eve girdi. İçeride bulunanlar gözaltına alınırken, evin girişinde silahlı bir terör örgütünü simgeleyen bazı figürlerin olması dikkat çekti.

Gözaltına alınan şüpheliler önce sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Özel Harekat kapıyı kırarken camdan izlediler! ile ilgili etiketler şafak baskını özel harekat
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.