Özel ankette Erdoğan yüzde 54 çıktı! Önder Sav: Sadullah Ergin’i istifa ettirin!

CHP’de milletvekili aday listeleri sonrası suların durulmadığı ve kazanın kaynamaya devam ettiği ortaya çıktı.vSüperHabervAnkara kulislerinde ve CHP’de konuşulan inanılmaz kulis bilgilerine ulaştı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER


Türkiye’de milyonlarca seçmen,14 Mayıs’ta 13.Cumhurbaşkanı ile 600 yeni milletvekilini seçmeye hazırlanıyor.

CHP’DE SERT TARTIŞMALAR, KAVGALAR VE YUMRUKLAŞMALAR YAŞANMIŞTI!

6’lı masada aylar süren toplantılar ve tartışmalar sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı adına cumhurbaşkanı adayı olmuştu.İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Kılıçdaroğlu’nun aday olduğunu açıklaması sonrası masadan kalkması ve yeniden oturması ile gözler milletvekili aday listelerine çevrilmişti. CHP’nin genel merkezinde milletvekilliği ve sıralaması için sert tartışmalar, kavgalar ve yumruklaşmaların yaşandığı anlaşılmıştı.Bu tartışmalarda eski bir kadın milletvekilinin Kılıçdaroğlu’nun odasında sinir krizi geçirdiği de iddia edilmişti.

MİLLET İTTİFAKI’NDA CHP’DESULAR DURULMUYOR!

Milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilmesinden sonra başta CHP olmak üzere 7'li masanın oluşturduğu Millet Ittifakı’nı oluşturan partilerin karıştığı görülmüştü. Özellikle CHP’de milletvekili aday listeleri sonrası suların durulmadığı ve kazanın kaynamaya devam ettiği ifade edildi. SüperHaber Ankara kulislerinde ve CHP’de konuşulan inanılmaz kulis bilgilerine ulaştı.

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI ANKET YAPTIRDI İLK TURDA ERDOĞAN YÜZDE 54 ÇIKTI!

Bu kulislerdeki iddialara göre CHP’li Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın özel bir anket yaptırdığı öğrenildi.Yapılan ankette ilk tur sonrasın da Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 54 oy aldığı ortaya çıktı.Kılıçdaroğlu’nun anket danışmanlarının,çıkan bu sonuçları kendisine göstermedikleri ve haber vermedikleri belirtildi.

ESKİ MİLLETVEKİLLERİ WHATSAPPTAN OY VERME KAMPANYASI BAŞLATTI?

Yine Ankara kulislerinde,CHP’li eski milletvekillerinin olduğu bir whatsapp grubun da kampanya başlatıldığı konuşuluyor.Bu whatsapp grubun da bulunan çok sayı da eski milletvekilinin, bir oy Kılıçdaroğlu’na bir Türkiye İşçi Partisi’ne şeklinde devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

ÖNDER SAV: SADULLAH ERGİN’İN İSTİFA ETTİRİN!

Öte yandan CHP’de milletvekili aday listelerinin yarattığı rahatsızlık üzerine devreye eski genel sekreter Önder Sav’ın girdiği söylendi.Yine kulis bilgilerine göre Sav, Kemal Kılıçdaroğlu’na eski milletvekili Parti Örgütü Örgüt Yönetimleri ve Yurt Dışı Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yapan Tekin Bingöl aracılığı ile mesaj yolladı.Bu mesajda, ”listeler kesinleşmeden Sadullah Ergin'i sağlık gerekçesi ile derhal istifa ettirin. CHP'yi rezil ettiniz.” dediği kaydedildi.

Özel ankette Erdoğan yüzde 54 çıktı! Önder Sav: Sadullah Ergin’i istifa ettirin! ile ilgili etiketler CHP 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.