Özdemir Özok'un kızı Ayça Özok İstanbul Barosu yönetiminde

İstanbul Barosu'nun dün yapılan genel kurulunda 10 aday başkanlık için yarıştı. Mevcut Baro Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, oyların yüzde 30'unu alarak yeniden başkan oldu. Durakoğlu'nun listesinde, eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı rahmetli Özdemir Özok'un kızı Ayça Özok'un da yer alması dikkat çekti

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen İstanbul Barosu Başkanlık seçiminde, Baro'ya kayıtlı 41 bin 462 avukattan 26 bin 294 kişi, 105 sandıkta oyunu kullandı.

Seçimde, 8 bin 77 oy alan Mehmet Durakoğlu birinci olurken, Önce İlke Çağdaş Avukatlar Yükseliş Grubu'nun adayı Hasan Kılıç 6 Bin 856 oy ile ikinci oldu.

Durakoğlu'nun başkanlığını yapacağı İstanbul Barosu'nun yeni yönetim kurulunda önemli isimler yer aldı.

Özdemir Özok'un kızı Ayça Özok İstanbul Barosu yönetiminde

BABASININ İZİNDE

Saime Nazan Moroğlu, Muazzez Yılmaz, Cengiz Yaka, Ali Gürbüz, Selahattin Meriç, Sinan Naipoğlu, Burcu Aslan, Mehmet Emre Elçi ve Yasemin Babayiğit'in yer aldığı listede en dikkat çekici isim ise Ayça Özok Ener oldu.

Özdemir Özok'un kızı Ayça Özok İstanbul Barosu yönetiminde - Resim : 2

Türkiye Barolar Birliği'nin eski başkanlarından rahmetli Özdemir Özok'un kızı olan Av. Dr. Ayça Özok Ener, Mehmet Durakoğlu'nun listesinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer aldı.

Ayça Özok Ener, 2013 - 2017 yılları arasında Türkiye Barolar Birliği Denetleme Kurulu Üyesi olarak da görev yapmıştı.

Özdemir Özok'un kızı Ayça Özok İstanbul Barosu yönetiminde - Resim : 3

ÖZDEMİR ÖZOK KİMDİR?

Özdemir Özok, Türk hukukçu. 1970 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1978 – 1980 yılları arasında Ankara Barosu Başkan Yardımcılığı, 1982 – 1987 yılları arasında Türk Hukuk Kurumu Sayman Üyeliği, 1990 – 1992 yılları arasında Ankara Barosu Başkanlığı, 1993 – 1997 yılları arasında Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı yaptı.

Siyaset ve yargı camiasında sevilen bir isim olan Özdemir Özok'un cenazesinde, ünlü siyasetçiler ve mesai arkadaşı olan hukukçular gözyaşlarına boğulmuştu.

Özdemir Özok'un kızı Ayça Özok İstanbul Barosu yönetiminde - Resim : 4

 

Özdemir Özok'un kızı Ayça Özok İstanbul Barosu yönetiminde ile ilgili etiketler istanbul barosu özdemir özok ayşe özok
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.